• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - eco, milieuvriendelijk
Pennen - eco, milieuvriendelijk

Eco pennen bedrukken en toch milieuvriendelijk zijn?

Ben jij op zoek naar een goedkope pen? Denk jij aan het milieu? Dan zijn deze pennen speciaal voor jou gemaakt. Deze pennen hebben allemaal met het milieu te maken.

Heb je een ontwerp dat je wilt hebben op de pen, kan dat. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met het ontwerp dat jij verstuurd. Los van de bedrukbare eco pennen die wij aanbieden, bieden wij ook houten pennen aan met optie tot bedrukken. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontdek de bedrukte eco pennen in ons assortiment

Eco pennen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled papier, hout, biologisch afbreekbaar of gerecycled plastic en bamboe. Sommige eco-balpennen zijn zelfs gemaakt van een combinatie van biologisch afbreekbaar plastic, gerecycled papier en hout. Deze pennen zien eruit als gewone balpennen, maar zijn beter voor het milieu omdat ze gemaakt zijn van plantaardige producten zoals maïs, rietsuiker of aardappelen, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.

De voordelen van eco pennen

Met eco-pennen draag je op een simpele maar effectieve manier bij aan het behoud van onze planeet. Ze zijn minder belastend voor het milieu en worden zowel in bedrijven als huishoudens veel gebruikt. Door over te stappen op eco-pennen maak je een kleine verandering die op lange termijn een groot effect heeft. Laat eco pennen bedrukken met jouw bedrijfslogo om niet alleen duurzaamheid uit te dragen, maar ook als goede reclame voor jouw onderneming. Je laat zien dat je betrokken bent bij duurzaamheidsvraagstukken en inspireert anderen om ook duurzame keuzes te maken.

Eco pennen in verschillende kleuren en stijlen

Je vindt eco pennen in diverse kleuren zoals zwart, rood en zilver, en natuurlijk ook in natuurlijke tinten die jouw ecologische boodschap versterken. In onze shop zijn zowel blauw- als zwartschrijvende pennen beschikbaar, en je kunt zelfs je eigen kleurcombinatie of schrijfkleur kiezen.

Eco pennen laten bedrukken bij Zintuig.nl

Bij ons vind je eco-pennen voor elk budget, met of zonder opdruk. Bepaal zelf wat je wilt en bestel eenvoudig online. Je kunt jouw eco pen laten bedrukken met een bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Voordat we gaan drukken, ontvang je een proefdruk zodat je zeker weet dat alles naar wens is. Heb je haast? Overleg dan over de mogelijkheden voor een spoedbestelling. Start vandaag nog met het bestellen van jouw eco pennen bij Zintuig.nl!