• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - eco, milieuvriendelijk
Pennen - eco, milieuvriendelijk

Eco pennen bedrukken en toch milieuvriendelijk zijn?

Ben jij op zoek naar een goedkope pen? Denk jij aan het milieu? Dan zijn deze pennen speciaal voor jou gemaakt. Deze pennen hebben allemaal met het milieu te maken.

Heb je een ontwerp dat je wilt hebben op de pen, kan dat. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met het ontwerp dat jij verstuurd. Los van de bedrukbare eco pennen die wij aanbieden, bieden wij ook houten pennen aan met optie tot bedrukken. 

Producten

Eco pennen met opdruk voor een beter milieu


Milieubewustzijn groeit met de dag. We moeten wereldwijd zuinig omgaan met grondstoffen. Veel bedrijven willen bijdragen aan een beter milieu en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Maar hoe draagt u dit concreet uit naar de buitenwereld? Een mogelijkheid is om te kiezen voor milieuvriendelijk promotiemateriaal en duurzame relatiegeschenken. Zo kunt u de plastic pennen die u nu op bijvoorbeeld beurzen weggeeft, vervangen door eco pennen. Daarmee toont u dat u als onderneming betrokken bent bij de wereld. Aangezien milieubewustzijn ook bij uw klanten toeneemt, zullen zij dit gebaar zeker waarderen. Bij ons vindt u verschillende eco balpennen in het assortiment. 


De bedrukte eco pennen in ons assortiment


Eco pennen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. U kunt daarbij denken aan gerecycled papier, hout, biologisch afbreekbaar of gerecycled plastic en bamboe. Eco balpennen kunnen ook gemaakt zijn van een >>  milieuvriendelijke combinatie van biologisch afbreekbaar plastic, gerecycled papier en hout. Pennen << van biologisch afbreekbaar plastic zien er hetzelfde uit als balpennen van traditioneel plastic met als verschil dat zij beter zijn voor het milieu. "Groen" plastic is gemaakt van zetmeel uit plantaardige producten als mais, rietsuiker of aardappelen en draagt bij aan een lagere C02 uitstoot. 


De voordelen van eco pennen


Het voordeel van eco pennen is dat u op een simpele manier bijdraagt aan het behoud van de aarde. Eco pennen zijn immers minder belastend voor het milieu. Zowel in bedrijven als huishoudens worden miljoenen pennen gebruikt. De overstap op eco pennen is een kleine verandering die op de lange termijn een groot effect heeft. Eco pennen bedrukt met uw bedrijfslogo zijn een goede reclame voor uw onderneming. U laat aan klanten en relaties zien dat u zich betrokken voelt bij duurzaamheidsvraagstukken. Wellicht vinden uw relaties de eco pennen met uw bedrijfsopdruk zo mooi dat zij zelf ook besluiten over te gaan op duurzame relatiegeschenken. Zo dragen we met zijn allen bij aan een betere wereld. 


Eco pennen in verschillende kleuren


De eco pennen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, rood en zilver. U zult bij ons dus zeker iets vinden dat bij uw huisstijl past. Als u kiest voor een eco pen in houtskleur of de kleuren groen en naturel zet u uw ecologische boodschap nog meer kracht bij. In onze shop zijn zowel blauwschrijvende als zwartschrijvende eco pennen te vinden. Een eigen kleurcombinatie of schrijfkleur van uw eco pen behoort ook tot de mogelijkheden. 


Eco pennen laten bedrukken bij zintuig.nl


Bij ons vindt u voor ieder budget de juiste eco pen met of zonder opdruk. Kijk snel wat wij te bieden hebben. U kunt de eco pen van uw keuze bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo of de door uw gewenste tekst. U kunt op de website uw prijs berekenen en direct bestellen. Upload uw logo en/of tekst en geef aan wat uw verdere wensen zijn. Voordat uw bestelling wordt bedrukt, ontvangt u een drukproef. Zo weet u of de opdruk juist is. U kunt ook eerst een onbedrukt zichtexemplaar van de eco pennen bij ons bestellen. Wanneer u een pen met opdruk wilt, zal de levertijd 7-10 werkdagen bedragen. U kunt in de meeste gevallen echter ook in overleg met ons een spoedbestelling plaatsen. Bestel vandaag nog uw eco pennen.