• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lippenbalsems
Lippenbalsems

Lippenbalsems bedrukken

Ben jij op zoek naar kwalitatieve betaalbare lippenbalsems waar je je logo op kunt zetten? Dan kunnen wij jou verder helpen. De lippenbalsems die wij verkopen kun je ontwerpen met een logo. Als jij een logo erop wilt zetten is dat mogelijk.

Zodra jij je ontwerp stuurt, maken wij een gratis digitaal voorbeeld naar wens. Los van de bedrukbare lippenbalsems die wij aanbieden, bieden wij ook leuke bedrukbare make-up sets aan. neem gerust een kijkje en neem contact op als jij ergens tegenaan loopt. 


Producten

Lippenbalsem bedrukkenReclame maken in de zomer? Investeer in lippenbalsem bedrukken


Er zijn vele promotiemiddelen die u kunt gebruiken om uw bedrijf op de kaart te zetten. Zo kunt u flyers uitdelen, kunt u visitekaartjes laten ontwikkelen en kunt u plastic tassen laten bedrukken met uw logo, maar zijn er ook andere manieren om uw bedrijf echt op te laten vallen. Zoekt u het ideale promotiemiddel voor in de zomer? Laat dan lippenbalsem bedrukken en u heeft niet alleen een origineel promotiemiddel, maar ook een promotiemiddel dat maanden meegaat. Meer over het bedrukken van lippenbalsem, leest u in dit artikel. 


De mogelijkheden van lippenbalsem bedrukken


De meeste mensen denken bij het woord lippenbalsem meteen aan de kleine staafjes die veel mensen standaard in hun tas bewaren, maar dit is niet de enige mogelijkheid die u heeft als u lippenbalsem wil laten bedrukken. Zo kunt u er ook voor kiezen om lippenbalsem in een rond bakje te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of lippenbalsem in een opvallend zilverkleurig bakje te laten bedrukken. Afhankelijk van uw wensen, behoeften, eisen en budget, kiest u zelf lippenbalsem die u wil laten bedrukken met uw logo, met een afbeelding of met een catchy tekst. 


De voordelen van het bedrukken van lippenbalsem


Er zijn enkele voordelen verbonden aan het bedrukken van lippenbalsem om reclame te maken voor uw organisatie. De belangrijkste pluspunten van dit promotiemiddel, zijn de volgende:


- Lippenbalsem gaat lang mee. Flyers, folders, visitekaartjes en brochures worden snel bij het oud papier gegooid, maar lippenbalsem wordt maandenlang gebruikt.

- Lippenbalsem is leuk om te krijgen. U maakt reclame, maar u maakt ook iemand blij met een praktisch cadeau. 

- Lippenbalsem gaat overal mee naartoe, waardoor u een groot bereik heeft met uw promotiemiddel.

- Lippenbalsem wordt vaak uitgeleend. Iedere keer als de balsem inderdaad wordt uitgeleend, heeft u een extra persoon bereikt met uw reclamemiddel. 

- Lippenbalsem is voordelig, zelfs als u het product laat bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst naar keuze.


Daar komt nog bij dat lippenbalsem bovendien beschermend werkt in de zon en veel gebruikt wordt in de zomer, wat het een ideaal promotieproduct maakt voor in de warme zomermaanden. 


Bescherm je lippen met lippenbalsem


Wanneer de koude, donkere dagen er weer aankomen is het tijd om onszelf goed te gaan beschermen tegen de kou. Handschoenen voor warme handen, sjaals voor een warme hals. Maar hoe bescherm je je lippen? Juist, met een lippenbalsem! Een lippenbalsem laten bedrukken is echt een goed idee wanneer u een beurs of evenement heeft. Ook is een lippenbalsem bedrukt met je logo een leuk kleinigheidje voor op de toonbank van je winkel. Hiermee gaan je klanten goed beschermd de koude winterdagen tegemoet!


Wat zit er nou in Lippenbalsem?


De balsem wordt meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie, en bevat soms ook vitamines of aspirine. Vooral in de lippenbalsem die in wintersportzaken wordt verkocht, zitten ook middelen die UV-filters bevatten om schade door zonnestraling te beperken.