• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snijplanken
Snijplanken

Snijplanken bedrukken met je logo?

Op zoek naar coole, mooie en moderne snijplanken? Dan kunnen wij jou wens vervullen. Wij verkopen verschillende opdrukbare snijplanken. Als jij je idee stuurt, maken wij er gratis een digitaal voorbeeld.

Zodra je een artikel hebt gevonden, kunt je ons bereiken voor overige vragen. Wij verkopen ook leuke onderzetters en keukenaccessoires als relatiegeschenk. Neem gerust een kijkje. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een messenset als relatiegeschenk!

Een messenset is een perfect alternatief voor de gebruikelijke relatiegeschenken. Bijna iedereen gebruikt dagelijks messen bij het voorbereiden van de avondmaaltijd. De afgelopen jaren is gebleken dat een messenset een effectief relatiegeschenk is voor jouw klant of medewerker. Op Zintuig vind je een uitgebreide selectie messensets uit verschillende prijsklassen, van een eenvoudig messenblok tot een exclusieve kaas geschenkenset. Je vindt hier ongetwijfeld het perfecte geschenk voor jouw relaties.

Messensets bedrukken

De selectie messensets die je bij Zintuig vindt, kunnen voorzien worden van jouw logo, slogan of tekst door middel van een gravure of een opdruk. Sommige varianten kunnen zelfs op meerdere plekken bedrukt worden. Met de bedrukking zorg je ervoor dat jouw klanten jou niet meer vergeten.

Eenvoudig bestellen

Op Zintuig.nl kun je gemakkelijk de gewenste messensets bestellen. Je kunt eenvoudig de prijs berekenen voor jouw artikel inclusief bedrukking.