• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Anti stress artikelen
Anti stress artikelen

Stressball bedrukken met tekst of logo?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan anti stress ballen. Deze zijn allemaal te bedrukken met uw logo. Met deze anti stress ballen verlicht u uw relaties en personeel van hun stress. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Laat een stressbal bedrukken als relatiegeschenk

Ontstressen of ontspannen, wie hard werkt en het druk heeft ervaart meer stress of spanning dan anderen. Door te ontspannen verdwijnt deze innerlijke spanning, waardoor de prestaties weer omhoog gaan. Een stressbal is een middel dat al heel lang in wordt gezet om te helpen ontspannen. Door in de bal te knijpen, ermee te rollen of van hand tot hand te laten gaan verdwijnt stress. Want juist door deze bewegingen komen we meer tot rust. Ook helpt de stressbal bij reuma en andere gewrichtsklachten. Ook ideaal voor wie veel achter de pc moet werken. De stressbal wordt dan ook vaak als relatiegeschenk uitgedeeld. Dit kan om zakelijke relaties gaan, personeel of klanten.


Stressballen bedrukken

Wie een stressbal als relatiegeschenk of cadeau wil doen, zal er zeker over nagedacht hebben om hier gelijk reclame mee te maken. Want een afdruk laat een goede indruk achter, en waarom zou u hier niet gelijk gebruik van maken? De stressballen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Zo kunt u de bal kiezen die bij uw bedrijfskleuren of het logo aansluiten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit de kleuren wit, rood, blauw, groen of geel. Ook de afmetingen en het gewicht van de stressballen kan verschillend zijn. U bepaalt zelf welke kleur en afmeting u wenst. Vervolgens kunnen de stressballen bedrukt worden.

 

Bedrukte relatiegeschenken

 

Uw bedrukte stressballen zorgen voor meer naamsbekendheid. Bovendien is herhaling heel belangrijk. Hoe vaker mensen uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo ergens tegen komen, hoe meer vertrouwen dit bij de klant of consument wekt. Ook uw personeel zal steeds meer vertrouwen in de onderneming krijgen en zich nog beter in gaan zetten. Bedrukte relatiegeschenken zoals stressballen hebben dus een indirect positief effect op de groei van uw onderneming.

 

Laat uw stressballen bedrukken

 

Bij zintuig.nl is het mogelijk om stressballen te laten bedrukken. Het resultaat is een bedrukking van een uitstekende kwaliteit. Uw eigen logo of tekst kan op de stressballen bedrukt worden. Begin nu ook met echt ondernemen en vergroot uw klantenkring en zakelijke relaties door ze te laten weten dat u aan ze denkt. Een persoonlijk geschenk voor allen die het verdienen en uw onderneming kunnen helpen groeien.