• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ballen bedrukken
Ballen bedrukken

Ballen bedrukken

Ballen bedrukken met je eigen logo, dat is gaaf. Voetballen, volleyballen, strandballen of ballonnen. Ze worden allemaal gebruikt als hobby  / in vrije tijd, op het strand bijvoorbeeld. Men denkt dus al snel aan een goede tijd bij het zien van deze artikelen. Daarom zijn het ook uitstekende promotiegeschenken als uw logo groot op een bal staat. Bekijk hieronder het aanbod van Zintuig.nl en vindt snel de perfecte strandbal, voetbal of volleybal voor uw relaties. 

>> Strandballen <<   >> Voetballen <<  >> Volleyballen <<


 

 

Producten

Bedrukte ballen voor feel-good imago

Bedrijven die naar een feel-good imago streven laten vaak strandballen bedrukken. Bedrukte ballen worden immers meestal gebruikt op het moment dat de eigenaar vrij tijd heeft. Veel drank merken, reisbureaus en andere organisaties die met vrije tijdsbesteding te maken hebben laten daarom strandballen bedrukken. De kunst is altijd om te zorgen dat een bedrijf op de goede momenten bij de goede mensen in de picture komt. Bedrukte ballen kunnen hier voor zorgen op het moment dat een merk het van vrij tijdsbesteding moet hebben. U hoeft niet alleen te denken aan strandballen, voetballen, volleyballen, stressballen of ballonnen zijn ook ballen die veel mensen doet denken aan een goede tijd. Daarom zijn ook deze ballen uitstekend geschrikt voor uw bedrijfspromotie. 

 

Bedrukte ballen vallen op

Een ander groot voordeel van bedrukte ballen is dat het logo groot is en daardoor erg goed zichtbaar. Het drukoppervlak is groter dan dat van de meeste andere relatiegeschenken, waardoor het van veraf al zichtbaar is en van dichtbij helemaal niet meer te missen. Voor de grootte hebben bedrukte ballen bovendien vrij weinig materiaal nodig, waardoor de prijs niet heel hoog uitvalt. Strandballen, voetballen, volleyballen of ballonnen bedrukken is daardoor een geweldige reclame. De combinatie van het gebruik op de momenten dat iemand met leuke dingen bezig is en een groot logo, zorgt voor een zeer positieve associatie tegen een heel redelijke prijs.

 

Gemakkelijk bestellen

De verschillende ballen zijn gemakkelijk te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u bijvoorbeeld de perfecte voetbal heeft gevonden voor uw relaties kunt u op de pagina gemakkelijk berekenen wat de kosten zullen zijn bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.