• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Meubels- en matten
Meubels- en matten

Meubels voor op reis

Een goed artikel voor uw relatie zijn meubels en matten voor op het strand en de camping. Deze handige en compacte meubels zorgen ervoor dat uw relaties en klanten nog ontspannener kan genieten van een dagje aan het strand of een vakantie op de camping. Door de meubels te bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst zorgt u ervoor dat zij u nooit meer zullen vergeten. Bekijk hieronder snel ons aanbod en vindt de meubels voor uw relaties.

Producten

Meubels voor op het strand!

Meubels voor op het strand of de camping zijn misschien niet het eerste geschenk waar u aan denkt. Wat moet u zich hierbij voorstellen? Deze meubels zijn vaak compact en handig mee te nemen naar de camping of het strand. Hier bieden zij de gebruiker comfort wanneer zij dat nodig hebben. Strand en camping meubels zijn nuttig en gemakkelijk te gebruiken. Vaak zijn ze compact en gemakkelijk mee te nemen op reis. Des te meer zijn ze geschikt als relatiegeschenk. 


Bedrukte meubels

Bedrukte meubels en matten met uw eigen opdruk, bedrijfslogo, slogan of tekst. Het assortiment van Zintuig.nl bestaat uit verschillende meubels als stoeltjes, strandkussens, strandstoel met koeltas, opvouwbare stoel, strandmatje, inklapbare stoel, strandmatras, lounge stoel, slaapzak, zonnestoel, hangmat, rieten strandmat. Genoeg keus dus. Het volledige assortiment op Zintuig.nl is volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Met een bedrukking kunt u het geschenk nog persoonlijker maken voor de ontvanger. Als u het perfecte meubel voor uw relaties heeft gevonden kunt u op de pagina eenvoudig bereken wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Meubels voor op het strand!

Meubels voor op het strand? Wat moet u zich hierbij voorstellen? Dit zijn strandartikelen die u voorzien in uw comfort op het strand. Strandartikelen zijn nuttig en makkelijk te gebruiken. Des te meer zijn ze geschikt als relatiegeschenk. Kijk snel bij de afbeeldingen.


Bedrukte meubels

Bedrukte meubels en matten met uw eigen opdruk, bedrijfslogo, slogan of tekst. Het assortiment bestaat uit een strandkussen, hoofdsteuntje voor op het strand, strandstoel met koeltas, opvouwbare stoel, strandmatje, inklapbare stoel, strandmatras, lounge stoel, slaapzak, zonnestoel, hangmat, rieten strandmat. Genoeg keus