• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijn glazen
Wijn glazen

Wijnglazen met bedrukking

Wil jij indruk maken bij elke slok? Overweeg dan wijnglazen bedrukt met jouw logo of boodschap bij Zintuig.nl. Ons assortiment biedt een diversiteit aan wijnglazen, perfect voor zowel rode als witte wijn en natuurlijk champagne. Alle wijnglazen kunnen naar jouw wens worden bedrukt. Duik in ons aanbod en vind het ideale wijnglas voor jouw relaties.


Producten

Kies het perfecte wijnglas

Bij een goed glas wijn hoort natuurlijk het juiste wijnglas. De smaakbeleving van wijn kan namelijk enorm worden beïnvloed door het glas. Daarom is het cruciaal om voor elke wijn het juiste glas te kiezen. Een gepersonaliseerd wijnglas is niet alleen een persoonlijk cadeau voor je team en relaties, maar ook een stijlvolle touch voor elke gelegenheid.

Vind het juiste wijnglas voor elke wijn

Rode wijnglazen: Deze hebben vaak een grote, ronde kelk om meer zuurstof bij de wijn te laten, waardoor de aroma’s vrijkomen en goed in het glas blijven hangen.

Witte wijnglazen: Deze glazen hebben een iets kleinere kelk dan rode wijnglazen omdat witte wijn minder ademruimte nodig heeft.

Champagne glazen: Smal en hoog om de bubbels langer te behouden, hoewel dit de aroma's sneller doet vervliegen.

Wijnglazen bedrukken bij Zintuig.nl biedt je de mogelijkheid om elk wijnglas te personaliseren met jouw logo of tekst. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig, waardoor jouw boodschap lang en duidelijk zichtbaar blijft. Met een uitgebreide keuze aan bedrukbare kleuren en de mogelijkheid voor rondom bedrukking, ben je bij ons aan het juiste adres voor wijnglazen die echt bij jouw merk passen.

Eenvoudig bestellen en personaliseren

Bij Zintuig.nl is het bestellen van jouw bedrukte wijnglazen eenvoudig en snel. Kies jouw favoriet, bepaal het aantal en upload jouw ontwerp. Ons team staat klaar om jouw wijnglazen om te toveren tot blikvangers. Mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerpen of heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat elk wijnglas een speciale herinnering wordt voor jouw relaties.