• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Muismatten - memoblokjes - drukwerk
Muismatten - memoblokjes - drukwerk

Leuke en handige artikelen

Bij Zintuig vindt je een groot aanbod aan leuke en handige artikelen voor op kantoor en thuis. Al deze artikelen kunnen volledig bedruk worden zodat zij een optimale induk achterlaten bij jouw werknemers of zakelijke relaties. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Handige kantoorartikelen als geschenk

In deze productgroep vind je een ruim aanbod aan verschillende onmisbare benodigdheden voor op kantoor of thuis. Hier ontdek je onder andere muismatten voor de computer, memoblokjes, schrijfblokken maar ook kubushouders of boekenleggers. Een breed assortiment aan artikelen die zowel voor je eigen personeel als voor relaties altijd handig zijn in het dagelijkse gebruik.

Bedrukken en bestellen

De verschillende artikelen bij Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden naar jouw wensen. Ik adviseer je zeker om hier gebruik van te maken. Door de artikelen te bedrukken zorg je ervoor dat jouw bedrijf in de gedachten blijft van de ontvanger. Aangezien de ontvanger de artikelen waarschijnlijk dagelijks gebruikt, worden zij dus dagelijks aan jouw producten herinnerd. Bij Zintuig.nl kunnen de artikelen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kun je vaak kiezen voor een standaard opdruk in één kleur of een volledige fullcolour bedrukking. Het bestellen gaat heel eenvoudig. Als je het perfecte artikel hebt gevonden kun je direct de prijs berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken de artikelen bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Muismat bedrukken op Zintuig.nl

Een leuk reclameartikel voor jouw bedrijf is de muismat. Werk je veel met computers, ook in het bijzijn van klanten? Laat je muismat bedrukken! Het is een perfecte manier van promotie. De computer wordt dagelijks gebruikt en dus de muismat ook! Fleur je muismat op, ga naar Zintuig.nl!

Muismat met foto

Laat je muismat bedrukken met een foto, logo of tekst. Dit is niet alleen een perfect promotiemiddel, ook een goede business gift. Tegenwoordig kun je ook standaard muismatten bij ons kopen, waar je aan een kant een eigen foto kunt inschuiven, zo kun je wisselen van foto’s zonder vast te zitten aan een opdruk.

Een bedrukte muismat online bestellen: Hoe doe je dat?

Een muismat bedrukken is zo gebeurd. Ga even naar de site, plaats je product naar keuze in het winkelmandje en vul alle benodigde specificaties naar jouw wens in. Laat je muismat bedrukken met dat wat jij graag wilt zien of laten zien!