• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Muismatten - memoblokjes - drukwerk
Muismatten - memoblokjes - drukwerk

Leuke en handige artikelen

Bij Zintuig vindt u een groot aanbod aan leuke en handige artikelen voor op kantoor en thuis. Al deze artikelen kunnen volledig bedruk worden zodat zij een optimale induk achterlaten bij uw klanten. 

 

Producten

Handige kantoorartikelen als geschenk 

In deze productgroep vindt u een ruim aanbod aan verschillende onmisbare benodigdheden voor op kantoor of thuis. Zo vindt u hier muismatten voor de computer, memoblokjes, schrijfblokken maar ook kubushouders of boekenleggers. Een ruim aanbod dus aan artikelen die voor uw eigen personeel of relaties altijd handig zijn in het dagelijkse gebruik. 

 

Bedrukken en bestellen

De verschillende artikelen bij Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wij adviseren u ook zeker om hier gebruik van te maken. Door de artikelen te bedrukken zorgt u ervoor dat uw bedrijf in de gedachte blijft van de ontvanger. Doordat de ontvanger de artikelen waarschijnlijk dagelijks gebruikt, worden zij dus dagelijks aan uw producten herinnerd. De verschillende artikelen bij Zintuig.nl kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u vaak kiezen voor een standaard opdruk in een kleur of een volledige fullcolour bedrukking. Het bestellen gaat heel eenvoudig. Als u het perfecte artikel gevonden heeft kunt u direct de prijs berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een kaar klikken de artikelen bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

 

 

*****************************************************************************************************************

 

Muismat bedrukken op Zintuig.nl

Een leuk reclame artikel voor uw bedrijf is de muismat. Werkt u veel met computers, ook in het bijzijn van klanten? Laat uw muismat bedrukken! Het is een perfecte manier van promotie. De computer wordt dagelijks gebruikt en de muismat dus ook! Fleur uw muismat op, ga naar Zintuig.nl!

 

Muismat met foto

Laat uw muismat bedrukken met een foto, logo of tekst. Dit is niet alleen een perfect promotiemiddel, ook een goede business gift. Tegenwoordig kunt u ook standaard muismatten bij ons kopen, waar u aan een kant een eigen foto kunt inschuiven, zo kunt u wisselen van foto’s zonder vast te zitten aan een opdruk.

 

Een bedrukte muismat online bestellen: hoe doe je dat?

Een muismat bedrukken is zo gebeurd. Ga even naar de site, plaats uw product naar keuze in het winkelmandje en vul alle benodigde specificaties naar uw wens. Laat uw muismat bedrukken met dat wat u graag wilt zien of laten zien!