• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Dinerborden
Dinerborden

Borden bedrukken op Zintuig.nl

Wilt u uw relaties voorzien van een origineel en uniek geschenk? Denkt dan eens aan een bord dat bedrukt is met uw bedrijfslogo of tekst. Bij Zintuig vindt u een ruim aanbod aan verschillende borden die allemaal bedrukt kunnen worden. Bekijk snel het aanbod en laat u verassen door de mogelijkheden. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

De bedrukte borden van Zintuig relatiegeschenken

De bedrukte borden van Zintuig relatiegeschenken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u ons assortiment borden. Borden zijn uitstekende geschenken voor op kantoor bij de lunch of voor thuis. Bij borden denkt u vast aan de grote, ronde borden waar uw avondeten dagelijks op ligt, het zogeheten dinerbord. Bij ons kunt u niet alleen dinerborden vinden, maar ook gebaksbordjes, soep- en pastaborden.


Borden bedrukken en bestellen

Alle borden in het assortiment van Zintuig.nl kunnen naar wens bedrukt worden. De verschillen in het soort bord of materiaal is absoluut geen hindernis voor onze ervaren en deskundige medewerkers. Door de borden te bedrukken kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf in de gedachten van de mensen blijft. Als u de perfecte borden gevonden heeft kunt u op de pagina eenvoudig berekenen wat de kosten zullen zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken de borden bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 


12-04-2017


****************************************************************************************************************


De bedrukte borden van Zintuig relatiegeschenken

De bedrukte borden van Zintuig relatiegeschenken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hieronder vindt u ons assortiment borden. Uiteraard kunnen deze naar wens bedrukt worden. Maak uw keuze en bereken online de kosten van uw bestelling!


De verschillende borden van Zintuig relatiegeschenken

Bij borden denkt u vast aan de grote, ronde borden waar uw avondeten dagelijks op ligt, het zogeheten dinerbord. Bij ons kunt u niet alleen dinerborden vinden, maar ook gebaksbordjes, soep- en pastaborden.


Al deze borden kunnen naar wens bedrukt worden. De verschillen in het soort bord of materiaal is absoluut geen hindernis voor onze ervaren en deskundige medewerkers. Kies een artikel en vraag online of telefonisch een offerte aan!


Zintuig.nl relatiegeschenken is u graag van dienst!