• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schrijfsets bedrukken
Schrijfsets bedrukken

Schrijfsets bedrukken?

Ben jij op zoek naar een goedkope schrijf of pennensets die je kan bedrukken? Bekijk dan ons assortiment. Als jij een ontwerp hebt die je op het product wilt, maken wij gratis een digitaal voorbeeld naar wens. Schrijfsets bedrukken doe je bij zintuig.nl. 

Naast onze goedkope bedrukbare schrijf of pennensets verkopen wij ook ecologische pennen


Producten

 Schrijfsets bedrukken en graveren bij Zintuig

Als bedrijf probeert u altijd op een originele en leuke manier uw medewerkers te verassen. Vooral een jubilaris wilt u natuurlijk altijd even in het zonnetje zetten. Het is altijd lastig om een goed geschenk te vinden waar uw personeel ook echt blij mee is. Er zijn veel verschillende medewerkers met ook veel verschillende smaken. De ene jubilaris is ook de andere niet en dat maakt het voor uw bedrijf ingewikkeld en gecompliceerd.  Ook wilt u waarschijnlijk een 10 jarige jubilaris een goedkoper geschenk geven dan een 25 jarige jubilaris. Een ideaal geschenk hiervoor is een gegraveerde schrijf set. 
 

Een schrijfset graveren

Een geschenk moet er mooi uit zien en moet zeker niet zomaar een cadeau zijn. Daarom wordt er eigenlijk altijd geadviseerd om de schrijfsets te laten graveren. Uw logo of tekst  wordt dan namelijk op een heel luxe manier op de pen en de verpakking gegraveerd.  Er bestaan veel verschillende schrijf sets die op allerlei manieren kunnen worden bedrukt. Zo kunt u onder andere kiezen uit de volgende bedrukkingstechnieken: 
  • Doming
  • Lasergravure 
  • Zeefdruk

Uw schrijf sets vergelijken

Zintuig heeft sinds kort een nieuwe vergelijkingstool in het systeem gevoegd. Hiermee kunt u op een heel makkelijke en snelle manier de door u gekozen schrijfsets vergelijken. De vergelijkingstool werkt als volgt: 
  1. U selecteert de schrijfsets die u wilt vergelijken
  2. Vervolgens klikt u op de knop “vergelijk producten” bovenin de productgroep
  3. Daarna komt u op de vergelijkingspagina, hier geeft u het aantal aan en of u deze onbedrukt wilt laten of wilt graveren of bedrukken. 
  4. Daarna kunt u heel makkelijk de prijs vergelijken met elkaar en de voor u beste keuze maken.

De pennensets goedkoop graveren

Wanneer u deze vergelijkingstool heeft gebruikt kunt u heel snel de goedkoopste optie voor uw bedrijf kiezen. Dit maakt voor u de keuze heel makkelijk. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waardoor u uw keuze makkelijk kunt maken. Deze offert is geheel vrijblijvend en u zit dan helemaal nergens aan vast. Zo kunt u de prijs voor het graveren of bedrukken van de pennensets makkelijk vergelijken met andere leveranciers en zo de voor u beste keuze maken. Mocht u een goedkopere leverancier vinden dan vragen wij u of u deze prijs met ons overlegd, soms kunnen wij u nog verder helpen met een goede prijs.