• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco tassen en rugzakken
Eco tassen en rugzakken

Eco tassen en rugzakken laten bedrukken?

zoek jij naar hippe tassen die daarnaast ook aan het milieu denken? Dan bent u hier bij het juiste adres. Wilt u ecologische tassen laten bedrukken en van tevoren zien hoe jouw logo erop komt te staan? Dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je. 

Wij bieden ook duurzame electronica aan. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Producten

Eco tassen bedrukken als relatiegeschenk bij Zintuig.nl

Bedrukte eco tassen zijn uitstekende weggevers voor veel verschillende evenementen. Door het weggeven van herbruikbare draagtassen, kunnen mensen helpen afval te verminderen dat wordt veroorzaakt door wegwerptasjes die maar 1 keer worden gebruikt. Eco draagtassen zijn ideaal voor het dragen van boeken, boodschappen, kleding en nog veel meer. Geef uw relaties een ecologische draagtas en laat uw relaties weten dat uw bedrijf om het milieu geeft!


Onze ecologische draagtassen om te bedrukken

Wij bieden een grote selectie milieuvriendelijke draagtassen die zijn gemaakt van organisch katoen, evenals een grote selectie van herbruikbare gerecyclede tassen, allemaal gemaakt van gerecycleerde materialen zoals gerecyclede plastic flessen.Een kleine greep uit ons assortiment:


Eco tas laten bedrukken

Laat uw relaties en de potentële klanten zien dat u om het milieu geeft en geef een ecologische tas als relatiegeschenk. Al onze tassen kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo of uw boodschap. 

Wij maken voor u een digitale drukproef waardoor u kunt zien hoe uw product eruit komt te zien en kan goedkeuren. Zo voorkomen wij dat er misdrukken worden gemaakt waardoor de schade aan het milieu beperkt blijft. 


*************************************************************************************************************************

Eco tassen voor duurzaam gewinkel

ECO tassen in de kijker

Winkelen is een integraal onderdeel geworden van onze maatschappij : echt iedereen doet het. Juist daarom is het belang van een stevige en functionele draagtas bij het shoppen niet te onderschatten. Bij het gebruik van een gewone shopping tas komt helaas veel overbodige vervuiling kijken, vaak te wijten aan de verspilling die ermee gepaard gaat. Gelukkig kunt u door aankoop van een ecologische tas zelf uw steentje bijdragen om het milieu te beschermen en duurzamer te shoppen. Zo wordt winkelen niet enkel een plezier voor uzelf, maar daarbij ook nog eens goed voor de natuur. Naast ons aanbod aan ecologische tassen kunt u deze bij aankoop ook laten bedrukken met een logo, naam of tekening naar keuze : niets beter dan een duurzame en gepersonaliseerde draagtas!


De voordelen van ecologische tassen


Ecologische tassen - ook wel ECO tassen - bieden heel wat voordelen in vergelijking tot gewone winkeltassen. Terwijl gewone tassen rapper verslijten en bijdragen tot de vervuiling van de planeet, kunt u met ecologische tassen een heel eindje weg terwijl u ook nog eens milieubewust te werk gaat. Er zijn verschillende soorten ecologische tassen die handig, duurzaam en stijlvol en zijn en waarmee u daarbovenop guilt-free en aangenaam kan shoppen.


Non-woven shopper : perfect voor een héle dag winkelen


Deze ecologische tas is de perfecte metgezel voor een lang dagje shoppen. Ondanks zijn gewicht van slechts 40 gram biedt deze tas toch veel stevigheid en met zijn lange schouderbanden is hij gemakkelijk te dragen als u er een namiddag op uit wilt. We bieden u een heel gamma aan modieuze nonwoven shoppers aan in verschillende kleuren, van ivoor tot turquoise. Gerecycleerde tassen voor wie écht milieuvriendelijk is


Gerecycleerde tassen bieden u precies wat u zoekt in een duurzaam product: het maken van deze tassen gebeurt volledig met oud materiaal waardoor u uw steentje bijdraagt aan het behouden van het milieu én u krijgt er een functionele, handige en stijlvolle tas bij. Om het nog beter te maken zijn deze tassen afgewerkt met een handige sluiting met drukknoop om er zeker van te zijn dat u onderweg niets verliest. Een veilige en leuke dag shoppen verzekerd.