• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tattoo's - plakplaatjes
Tattoo's - plakplaatjes

Tijdelijke Tattoos

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende tijdelijke tattoos waarmee u een unieke marketing of promotie campagne kan straten. Deze tijdelijke tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk hieronder snel het volledig aanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden. 

Producten

Tijdelijke tattoo, een unieke manier van marketing

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk dat uw imago op een originele manier verbeterd? Dan is een tijdelijke tattoo een perfect geschenk. Zintuig biedt een ruim assortiment aan van tijdelijke tattoos. Dit geschenk is uniek als promotiemiddelen om weg te geven aan uw relaties. U kunt een tijdelijke tattoo in full colour laten opdrukken en in verschillende maten.

 

Wat is een tijdelijke tattoo nu eigenlijk?

U moet bij een tijdelijke tattoo eigenlijk denken aan plakplaatjes. Een plakplaatje is heel simpel aan te brengen en weer gemakkelijk eraf te halen. Een erg leuk en simpel geschenk, waar u geheid een goede indruk mee zult achterlaten! Een tijdelijke tattoos die erg opvalt en stoer is, is de classic tattoo. Dit is een populaire tijdelijke tattoo geschikt voor iedereen. Een tijdelijke tattoo hoeft natuurlijk niet alleen op uw lichaam geplakt te worden, maar kan ook op uw producten worden geplakt.

 

Eenvoudig bestellen

Als u de perfecte tijdelijke tattoo heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.