• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tattoo's - plakplaatjes
Tattoo's - plakplaatjes

Tijdelijke tattoos bij Zintuig

Hieronder vind je een overzicht van verschillende tijdelijke tattoos waarmee jij een unieke marketing- of promotiecampagne kunt starten. Deze tijdelijke tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk snel het volledige aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Tijdelijke tattoo, een unieke manier van marketing

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk dat jouw imago op een originele manier verbetert? Dan is een tijdelijke tattoo het perfecte geschenk. Zintuig biedt een ruim assortiment aan tijdelijke tattoos. Dit geschenk is uniek als promotiemiddel om weg te geven aan jouw relaties. Je kunt een tijdelijke tattoo in full colour laten opdrukken en in verschillende maten.

Wat is een tijdelijke tattoo nu eigenlijk?

Denk bij een tijdelijke tattoo aan plakplaatjes. Een plakplaatje is heel simpel aan te brengen en weer gemakkelijk eraf te halen. Een erg leuk en simpel geschenk, waar je geheid een goede indruk mee zult achterlaten! Een tijdelijke tattoo die erg opvalt en stoer is, is de classic tattoo. Dit is een populaire tijdelijke tattoo geschikt voor iedereen. Een tijdelijke tattoo hoeft natuurlijk niet alleen op je lichaam geplakt te worden, maar kan ook op je producten worden geplakt.

Eenvoudig bestellen

Als je de perfecte tijdelijke tattoo hebt gevonden voor jouw relaties, dan kun je op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken het artikel bestellen. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel +31(0)35-6956000.