• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stormparaplus
Stormparaplus

Stormparaplus goedkoop en in kleine oplages laten bedrukken

Stormparaplus worden steeds meer gegeven als relatiegeschenk. U kunt uw design helemaal naar uw eigen wens laten ontwerpen, u kunt zo creatief zijn als u zelf wil. Wij kunnen voor u de stormparaplus goedkoop en ik kleine oplages laten bedrukken. De bedrukte stormparaplus kunnen snel geleverd worden en zijn altijd van goede kwaliteit. 

 

Producten

Een bedrukte stormparaplu is het ideale geschenk voor uw relaties tijdens de stormachtige dagen!

Iedereen heeft wel eens in een storm buiten gelopen of gefietst en kent het probleem wel dat de paraplu verloren raakt of kapot gaat tijdens de storm. Sinds een paar jaar bestaan er stormparaplus, deze paraplus zijn speciaal gemaakt dat ze de storm kunnen doorstaan. Door het speciale ontwerp blijft de stormparaplu heel tijdens de storm en klapt deze niet dubbel zoals een klassieke paraplu. Een stormparaplu kan windstoten tot 120km/u aan en is praktisch bijna niet kapot te krijgen door de storm. In Nederland wordt de stormparaplu steeds vaker gebruikt, hierdoor wordt de stormparaplu ook steeds meer gebruikt als relatiegeschenk. Door als bedrijf een stormparaplu te bedrukken en te geven als relatiegeschenk zorgt u ervoor dat uw relaties droog aankomen zelfs als het stormt!


Ons assortiment van stormparaplus

Al onze stormparaplus in ons assortiment kunt u laten bedrukken met uw eigen ontwerp en zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben stormparaplus in verschillende kleuren, maten en modellen. De stormparaplus zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar waardoor er altijd een stormparaplu te vinden is die bij uw bedrijf past. Een aantal stormparaplus die wij in ons assortiment hebben zijn:

  • Stormparaplus in een kleur
  • Stormparaplus in meerdere kleuren
  • Triangle paraplu
  • Automatische stormparaplu


Het bedrukken van de stormparaplus

Al onze stormparaplus kunt u geheel naar uw eigen wens laten bedrukken. Het design kunt u helemaal zelf ontwerpen waarbij u zo creatief kunt zijn als u zelf wil. Hierdoor ontwerpt u echt een stormparaplu die niemand anders heeft. U kunt bij ons de paraplus goedkoop en in kleine oplages laten bedrukken. De druktechnieken die wij gebruiken voor de paraplus zijn;

  • Zeefdruk
  • Transferdruk
  • Sublimation

Door gebruik te maken van deze druktechnieken kan u er zeker van zijn dat uw ontwerp de storm net zo goed overleefd als de stormparaplu! 

Op het moment dat u bij ons de bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons een gratis digitale drukproef. De drukproef is geheel op schaal en in kleur voor u gemaakt dat u precies kunt zien hoe uw logo bedrukt zal gaan worden op de paraplu. Pas na goedkeuring van de digitale drukproef starten wij met het bedrukken van de paraplus. 


De levertijd van de stormparaplus

De levertijd van de bedrukte stormparaplu is tussen de 4 – 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. De levertijd van onbedrukte stormparaplus is tussen de 1 – 3 werkdagen. 

Hebt u een strakke deadline? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij gaan dan voor u proberen om de planning voor u aan te passen zodat uw deadline behaalt kan worden. Is het niet mogelijk om de deadline aan te passen zoeken wij samen met u naar een goed alternatief!