• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Presse-papier
Presse-papier

Presse-papier bedrukken als geschenk

 Een handig geschenk voor uw relaties, houdt het papier op zijn plaats en is een kunststuk op het bureau. Bekijk hieronder snel ons volledige aanbod en vindt de perfecte presse-papier voor uw relaties. Presse papier is een uniek item dat ideaal is voor promoties of relatie geschenken. Presse papier is ook een aandachtstrekker met de unieke designs. We hebben presse papier in glazen, magneet, globe, zandloper en kubus vormen.  

Producten

Presse-papier bij Zintuig.nl

Een presse-papier blijft een prachtig geschenk. Een presse-papier is een voorwerp dat op een bureau op papier geplaatst kan worden, dit om te voorkomen dat ze wegwaaien. Een presse-papier is meestal van metaal, glas of steen. Ze zijn vaak niet heel groot zodat ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Wel moeten ze wat gewicht hebben om hun functie te kunnen volbrengen. Een presse-papier wordt steeds minder gebruikt, onder andere omdat bij veel nieuwe kantoorpanden de ramen niet open kunnen. Toch blijft het een populair geschenk, een presse-papier is meer een verzamel of kunstobject geworden. 


Presse-papier bedrukken

Een bedrukte presse-papier kan een waanzinnig geschenk zijn voor uw relaties. Zo kan het nog gebruikt worden waarvoor het bedoeld is, of het kan neergezet worden als kunstobject op het bureau. Door de presse-papier te laten bedrukken met uw logo kunt u in de gedachten van uw klanten komen. Zij zien elke dag dat zij werken uw logo op hun bureau staan.  Bij Zintuig.nl kunnen de presse-papier op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u ze bedrukken doormiddel van een opdruk, of u kunt ervoor kiezen om uw logo of boodschap te graveren in de presse-papier.


Eenvoudig bestellen

Op de website kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zullen zijn voor de gewenste presse-papier met of zonder bedrukking. U kunt de gewenste aantallen eenvoudig bestellen op de website. Als u vragen heeft of advies verlangt, dan kunt u altijd contact opnemen. *******************************************************************************************************************

 

Presse-papier

Presse-papier is en blijft een prachtig relatiegeschenk. Presse papier graveren? Relatiegeschenken Zintuig.nl levert een presse-papier van glas met een opdruk of gravure. Een prachtig bureau artikel om aan uw relaties weg te geven, terwijl u het stiekem zelf wilt houden.

Wat is presse papier? Het is een indrukwekkend object wat u kunt gebruiekn om uw papieren bij elkaar te houden door de presse-papier erop te zetten. Hierdoor voorkomt dit dat het papier weg waait of makkelijk van het bureau af valt. Koop nu, en zie de mogelijkheden tot bedrukking met een gratis digitaal afdruk voorbeeld. Afbeeldingen, logos, en teksten zijn allemaal mogelijk. Uniek en goedkoop.


Bekijk ons assortiment relatiegeschenken presse-papiers en bestel direct.