• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bureau - kantoor - desktop
Bureau - kantoor - desktop

Kantoorartikelen als geschenken voor uw relaties

Kantoorartikel geschenken zijn ideaal voor business to business bedrijven. Zij moeten immers hun producten aan andere kantoren verkopen. Bij Zintuig vindt u een groot aanbod aan verschillende kantoorgeschenken die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Bekijk snel het aanbod hieronder en vindt het perfecte geschenk voor uw relaties.

Producten

Kantoorartikelen als geschenken voor uw relaties

Kantoorgeschenken zijn ideaal voor business to business bedrijven. Zij moeten het immers voor elkaar krijgen om andere kantoren hun producten te laten kopen. Dit geldt ongeacht het type bedrijf waaraan de producten verkocht worden. Zoals overal waarderen ook mensen op kantoor geschenken. Het artikel bedrukken met een logo kan het helpen om een bedrijf in het hoofd van de beslissers te krijgen, maar ook zonder opgedrukt logo ervaren bedrijven geschenken in de vorm van kantoor artikelen meestal zeer positief. Op die manier maakt u niet alleen reclame om uw bedrijf bekend te maken. Uw bedrijf komt er ook erg mooi op te staan.


Praktische kantoorgeschenken blijven het langst

Vooral praktische kantoorgeschenken doen het erg goed. Bedrukte pennen en memoblokjes, bijvoorbeeld, zijn voor ieder bedrijf bruikbaar en zullen op het bureau blijven liggen tot ze het niet meer doen. Tegen die tijd is er soms al honderden keren tegenaan gekeken. Zo wordt de medewerker waar aan u uw product verkoopt steeds geconfronteerd met uw merk. Dit speelt zonder meer mee bij de keuze voor een leverancier en geeft u dus een voorsprong op de concurrentie. Een gemiste kans om geen kantoor geschenken te geven.

 

Kantoorartikelen bedrukken en bestellen

De kantoorgeschenken voor uw relaties kunt u bij Zintuig.nl gemakkelijk laten bedrukken. Voor de verschillende producten zijn er meerdere opdrukmogelijkheden. Op de website kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zijn voor de producten met, of zonder bedrukking. 


 


************************************************************************************************

Kantoorgeschenken voor de beslissers

Kantoorgeschenken zijn ideaal voor business to business bedrijven. Zij moeten immers hun producten aan andere kantoren verkopen. Dit geldt ongeacht het type bedrijf waaraan de producten verkocht worden. Zoals overal waarderen ook mensen op kantoor geschenken. Met een logo kan het helpen om een bedrijf in het hoofd van de beslissers te krijgen, maar ook zonder logo ervaren bedrijven kantoorgeschenken meestal zeer positief. Op die manier maakt u niet alleen reclame om uw bedrijf bekend te maken. Uw bedrijf komt er ook erg mooi op te staan.


Praktische kantoorgeschenken blijven het langst

Vooral praktische kantoorgeschenken doen het erg goed. Bedrukte pennen en memoblokjes, bijvoorbeeld, zijn voor ieder bedrijf bruikbaar en zullen op het bureau blijven liggen tot ze het niet meer doen. Tegen die tijd is er soms al honderden keren tegenaan gekeken. Zo wordt de medewerker waaraan u uw product verkoopt steeds geconfronteerd met uw merk. Dit speelt zonder meer mee bij de keuze voor een leverancier en geeft u dus een voorsprong op de concurrentie. Een gemiste kans om geen kantoor geschenken te geven.