• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Organisch textiel & eco
Organisch textiel & eco

Organisch textiel bij Zintuig.nl

Organisch textiel past perfect bij deze tijd van duurzaamheid en eco vriendelijkheid. Met organisch textiel kun je deze boodschap uitdragen aan je klanten. Bekijk hieronder snel ons volledige aanbod en vindt het perfecte textiel voor jou bedrijf. 

Wil jij weten hoe het proces van gerecyled Textiel naar promotioneel product in zijn werking gaat? Dan hebben wij hier een leuk filmpje voor je. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Organisch gekamd katoen voor vrouwen, mannen en kinderen

Wij zijn allemaal bezig met duurzaamheid deze dagen. Dit zien we ook terug in de verschillende relatiegeschenken zoals textiel gemaakt van organisch of biologisch katoen. Organische of biologische katoen wordt gemaakt onder zeer sociaal verantwoorde omstandigheden.

Het wordt geteeld zonder dat er gebruikt wordt gemaakt van kunstmest en het wordt niet bespoten met chemicalien. Hierdoor groeit de plant langzaam maar maakt het mooiere en sterke vezels aan. Organisch katoenen bedrukte t-shirts zijn dus van uitzonderlijke kwaliteit.

Meer informatie over de organisch bedrukte t-shirts

Omdat het katoen langzaam groeit en de natuur de vrije loop wordt gelaten is er extra zorg nodig voor het plukken en sorteren. Organisch katoen is hierdoor arbeids intensiever dan standaard katoenen tshirts, hesjes en ander textiel. De mensen betrokken bij dit proces worden beloond volgens het fair-trade principe. Omdat de vraag naar fair-trade textiel en ecologisch-textiel is gestegen is de prijs vaak gelijk aan standaard textiel producten.

Organisch textiel bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl kun je heel eenvoudig de verschillende organische textielproducten laten bedrukken aan de hand van jou wensen. Met een bedrukking zorg je ervoor dat je personeel herkenbaar is, of dat je relaties nooit zullen vergeten van wie zij het geschenk gekregen hebben. Je kunt op de site gemakkelijk berekenen wat de kosten zullen zijn voor jou gekozen artikel met of zonder bedrukking. Je kunt vervolgens het product bestellen op de site. Als je geholpen wilt worden, of advies verlangt kun je altijd contact openemen.