• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Petjes - caps - mutsen
Petjes - caps - mutsen

Petjes bedrukken

Dat kan bij Zintuig relatiegeschenken! Alle caps en petjes bedrukken wij nadat u de gratis drukproef heeft gezien en akkoord bevonden. Snel en altijd goed, onze grote voorraden zorgen ervoor dat wij aan caps in alle kleuren en maten kunnen leveren. De juiste cap zorgt ervoor dat uw logo jaren meegaat en keer op keer zichtbaar is.

Producten

Petjes bij Zintuig.nl

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan unieke promotie producten die helpen om uw merk te vergroten. Petten en mutsen die bedrukt zijn met uw logo, zijn unieke producten die uw bedrijfslogo direct zichtbaar maken aan meerdere mensen. Bedrukte promotie petten wordt vaker wel dan niet geaccepteerd door de mensen, dit omdat zij deze pet ook in hun dagelijks leven kunnen dragen. Petten en mutsen zijn altijd een leuk geschenk om te ontvangen. Petten en mutsen worden niet meer alleen gedragen wanneer het nodig is, maar worden tegenwoordig ook gedragen als een mode item. Daarnaast vinden veel mensen het dragen van een pet erg fijn. Het verbergt bijvoorbeeld de bad-hair day, maar biedt ook bescherming tegen de zon of tegen de kou. Doordat een pet, voornamelijk buiten, op het hoofd, gedragen worden trekt hij al snel de aandacht van andere mensen. Uw bedrukte pet heeft hierdoor een groot bereik. 

 

Bij Zintuig.nl vindt u een groot aanbod aan verschillende petten, caps en mutsen die allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo. Voor iedere gelegenheid kunt u wel een petje of een muts vinden. Voor sportteams, schooluitjes of festivals vormen bedrukte baseball of trucker petten een uitstekend artikel. Door de luxe uitstraling van verschillende petten zijn deze ook uitermate geschikt om te gebruiken voor beurzen, productlanceringen of events.

 

Bedrukken en borduren

De petten bij Zintuig.nl kunnen zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden. Bedruk de pet met uw logo, bedrijfsnaam of een speciale boodschap die u over wilt brengen. Hiermee zorgt u er voor dat iedereen uw bedrijf herkent en herinnerd. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor een opdrukmethode zoals zeefdruk of transferdruk. U kunt er ook voor kiezen om uw logo te laten borduren in de pet. Door uw logo te borduren kunt u net een beetje extra kwaliteit toevoegen aan uw pet. Een pet met opdruk is een origineel geschenk om weg te geven aan uw relaties. Het wordt altijd gewaardeerd en daarnaast zorgt een pet vaak voor een groot en jarenlang bereik. Een bedrukte pet wordt namelijk voor een lange tijd door de ontvanger gebruikt, ook in hun privé leven. 

 

16-3-2017

 

 

*************************************************************************************************

Petjes van Zintuig, bedrukt of onbedrukt!

Bedrukte petten, mutsen, kinderpetjes, sjaals, hoofdbanden, zonnekleppen en promotie petjes, Zintuig.nl heeft het allemaal! Voor alle verschillende soorten, kleuren en maten kunt u hier terug. De petten kunnen ook nog eens bedrukt worden. Geef uw klanten of werknemers een origineel geschenk; de bedrukte pet. Petten bedrukken bij Zintuig.nl is een garantie voor een snelle levering en tevens voordelig qua kosten!

 

Waarom een bedrukte pet?

Veel mensen vinden petten erg leuk. Laat staan als ze bedrukt zijn! Het is een effectieve manier van promotie. Laat Zintuig petjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en deel deze uit aan al uw relaties. De pet zal zorgen voor een positieve associatie en een hoge naamsbekendheid. Voor de kou kunt u bij Zintuig naast petjes bedrukken, ook mutsen laten bedrukken!

 

Petten bedrukken en borduren

Textiel kan ook altijd nog geborduurd worden bij Zintuig! Naast petten bedrukken kunnen wij ze ook borduren! Vele caps worden geborduurd, bij ons hoeft dit geen prijzige aangelegenheid te zijn! We kunnen borduren tot en met twaalf kleuren. Laat de petten bedrukken of borduren, bij Zintuig.nl!