• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Puzzels
Puzzels

Niet langer puzzelen over een goed relatiegeschenk

Een puzzel met opdruk is een populair relatiegeschenk. Vooral in de kinderopvang, op scholen en op beurzen doet de puzzel het goed. U doet er velen een plezier mee. Zoekt u een relatiegeschenk, dan hoeft u dus niet langer te puzzelen. Laat bijvoorbeeld een puzzel bedrukken met uw logo. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod puzzels en vindt de perfecte puzzel voor uw. 

Producten

Niet langer puzzelen over een goed relatiegeschenk

Uw relatiegeschenk: een puzzel bedrukken

Een puzzel met opdruk is een populair relatiegeschenk. Vooral in de kinderopvang, op scholen en op beurzen doet de puzzel het goed. U doet er velen een plezier mee. Zoekt u een relatiegeschenk, dan hoeft u dus niet langer te puzzelen. Laat bijvoorbeeld een puzzel bedrukken met uw logo.

 

De schuifpuzzel is een van onze meest verkochte artikelen. Het vraagt aandacht, concentratie om ieder puzzelstukje op de juiste plaats te krijgen. Al die tijd heeft u in feite de aandacht.

 

Puzzel bedrukken met logo is goed voor naamsbekendheid

Met een relatiegeschenk drukt u vanzelfsprekend de waarde uit die u aan uw relaties toekent. Maar een belangrijk neveneffect is het vergroten van uw naamsbekendheid. Daarom kunt u via onze shop puzzels laten bedrukken met logo.

 

Als iemand bezig is de puzzel te maken, is hij/zij geconcentreerd op het beeldmerk van uw organisatie. Op de boodschap die u wilt overdragen. Zo boort u ongedachte klanten en wellicht zelfs markten aan. Een puzzel bedrukken houdt dus meer in dan u op het eerste gezicht zult denken.

 

Puzzel is relatiegeschenk voor het hele gezin

Een puzzel is een relatiegeschenk, waar het hele gezin plezier van heeft. Ouders helpen hun kinderen om de puzzel in elkaar te zetten. Uw logo komt hen helder voor ogen te staan. Wie weet op welk moment dit beeld hen weer voor ogen komt. Hoe dit u op termijn nieuwe klandizie oplevert.

 

Stel dat een gesprek op een verjaardagsfeestje gaat over een speciale vorm van kinderopvang. Uw organisatie is daarin gespecialiseerd. De zoon van een van de gasten is net enthousiast bezig geweest met de puzzel met uw logo. Daarom wordt u genoemd en neemt een van de andere gasten de volgende week contact met u op. Dit is toch een scenario waar u van droomt?!?

 

Kortom, een puzzel met opdruk is effectief voor de ontvanger èn voor u als verspreider van dit relatiegeschenk. Wij bieden u overigens ongekende opties wat het ontwerp betreft. Er zijn immers veel meer mogelijkheden om de puzzel te laten bedrukken dan met uw logo. Denk bijvoorbeeld ook aan de slogan, of de verschillende producten of diensten.

 

Een puzzel bedrukken met spoed is mogelijk

Heeft u de puzzels met opdruk op zeer korte termijn nodig? Geen nood! De optie 'puzzel bedrukken met spoed' bieden wij ook. Dit probleem kan altijd voorkomen. En problemen zijn er om opgelost te worden. Wij helpen u er graag bij.

U hoeft niet langer te puzzelen voor een passend relatiegeschenk. In onze webshop kunt u direct bestellen. Levering desgewenst met spoed.

Bekijk de mogelijkheden; bestel of neem contact op voor verdere opties!