• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijnkisten
Wijnkisten

Wijn kisten bedrukken

Hieronder vind je een groot aanbod aan diverse wijnverpakkingen en accessoires. Deze accessoires zorgen ervoor dat het genieten van een wijntje nog leuker wordt voor jouw relaties. Neem een kijkje bij het volledige aanbod en ontdek de perfecte wijnaccessoire voor jouw bedrijf.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kurkentrekkers en wijnkistjes bij uw wijnen

Kurkentrekkers, wijnkistjes, kelnermessen, wijnopeners en wijnsets. In deze categorie ontdek je de meest uiteenlopende wijn- en drankaccessoires als relatiegeschenk. Van luxe tot eenvoudige kurkentrekkers, je kunt ze allemaal laten bedrukken of graveren met jouw logo of tekst. Ze zijn ook leuk om aan een kerstpakket toe te voegen.

Kurkentrekkers graveren

Tijd voor een feestje? Doe een gegraveerde kurkentrekker cadeau! Je relatiegeschenk wordt vanaf nu geassocieerd met een gezellige en feestelijke avond. De kurkentrekkers van Zintuig.nl zijn er in verschillende soorten en prijscategorieën. Een eenvoudig kelnermes of een elektrische flessenopener wij bedrukken of graveren het met je eigen logo of tekst.

Drankaccessoires

Naast kurkentrekkers, vind je in ons assortiment ook verschillende drankaccessoires om het feest helemaal compleet te maken. Zo kunnen wij cocktail stirrers of sappers voorzien van je eigen logo of tekst. Kortom alles voor een feestelijke avond kan je laten bedrukken bij Zintuig.nl.

Bekijk het volledige assortiment online en bestel direct!

Heb je vragen of speciale wensen, twijfel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers.