• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - hout
Pennen - hout

Hout pennen bedrukken

Pennen die een mooie uitstraling hebben zijn de houten pennen van Zintuig. Al deze houten pennen kunnen worden bedrukt met een verzorgd logo dan heb je gegarandeerd succes. Door deze pennen aan te schaffen denk je natuurlijk ook aan het milieu.

Daarom is het een ideaal relatiegeschenk. Los van deze houten bedrukbare pennen verkopen wij ook mooie notieboekjes die bedrukt kunnen worden. 

Producten

Houten pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Dit komt bij u waarschijnlijk niet als een verrassing want dat is het voor ons ook niet. De manier waarop pennen bedrukt kunnen worden is ook heel veelzijdig en daar zit wat ons betreft de kracht van een bedrukte pen. Samen met een mooi uiterlijk kan een bedrukte pen heel veel reclame maken voor uw bedrijf.


Prijsvergelijking houten pennen bedrukken met logo

Het kan natuurlijk dat u niet zeker bent van de prijs voor onze houten pennen. U wilt het liefst nog de prijs voor het bedrukken van de houten balpennen vergelijken met andere leveranciers. Dat kan! Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt is dit geheel vrijblijvend en zit u dus nog helemaal nergens aan vast. U kun op deze manier heel goedkoop houten pennen laten bedrukken. Heeft u een leverancier gevonden die goedkoper houten pennen kan bedrukken? Laat ons dit dan weten en wellicht kunnen wij dan voor u iets regelen.

Voorraad bedrukte houten pennen

Zoals u al bij de productpagina van sommige houten pennen kunt zien zijn een aantal houten pennen voorzien van een voorraad. Wanneer u de voorraad van deze houten balpennen lager is dan wat u wilt bestellen is het voor u handig om even contact op te nemen met ons via mail of telefoon. U kunt ons bereiken vi a de volgende kanalen: 

  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
  • Chat: Zopmichat op onze website