• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Linialen
Linialen

Linialen bedrukken

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende maten linialen of linealen van 30cm, 20cm, en 15cm, die volledig bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukte linialen heeft u een uitstekend geschenk in handen voor uw relaties en personeel. Bekijk het aanbod hieronder en ontdek de mogelijkheden. Bij Zintuig.nl kunt U alle soorten kopen en laten bedrukken. Bedrukte linialen en linealen zijn namelijk zeer populair en even uniek. 

Producten

Linialen bedrukken

 

 

Origineel relatiegeschenk nodig?

 

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de beste producten voor uw klant. Uw klant die op zoek is naar een origineel en kwalitatief goed relatiegeschenk dat bovendien nuttig is. Aan een relatiegeschenk wordt tegenwoordig hoge eisen gesteld: het moet van een goede kwaliteit zijn, snel leverbaar en vooral een hoge attentiewaarde hebben. U hoopt dat het bij de klant een zogeheten ‘wauw’- reactie teweeg brengt. Met onze online relatiegeschenken op zintuig.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment van geschenken die uw relaties met plezier zullen willen ontvangen.

 

 

Een liniaal is in vele bedrijfstakken goed te gebruiken

 

Wat dacht u van een bedrukte liniaal kopen? Stel, u bent ondernemer in de zakelijke of kantoorbranche. Uw personeel heeft dan standaard een liniaal tot de beschikking. Hoe leuk is het dan, dat hierop uw logo en merk of slogan staat vermeld? Klanten die uw bedrijf bezoeken zullen zo’n origineel bedrukte liniaal zeker in het oog springen. Uw personeel is dan uiteraard graag bereid zo’n liniaal te schenken. Mooi toch, ongemerkt zal uw naamsbekendheid weer een beetje toenemen. Maar het is als relatiegeschenk in meerdere branches geschikt. Denkt u eens aan een onderwijsinstelling. Uw leerlingen zullen een uniek bedrukte liniaal als geschenk zeker kunnen waarderen, en dan kunt U het gelijk eens hebben over de juiste spelling. Want is het linialen of linealen? Als u een bedrijf in de bouwsector heeft, dan is een liniaal zeker een hulpmiddel dat veel gebruikt wordt. 

 


Groot assortiment linialen zijn te kopen, ook voor meerdere toepassingen

 

Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment meetlatten om te kopen en laten bedrukken. Voor elke toepassing is bij ons een geschikte liniaal te vinden. Zo vindt u bij ons de standaard uitvoering in lengtes van 10 cm tot en met 30 cm. Handzaam en gemaakt van stevig kunststof. Wij hebben linealen in 15, 20, en 30 cm. Daarnaast hebben we linialen die ook voor een andere toepassing gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld een liniaal in combinatie met een loepfunctie, gradenmeter, bladwijzer of met geïntegreerde balpen en touch tip. De mogelijkheden zijn legio. Snuffel eens op onze site en overtuig u van de mogelijkheden die wij bieden.

 

Ontdek ons veelzijdige aanbod en neem vrijblijvend contact op

 

Uw relatiegeschenk bestellen bij zintuig.nl biedt vele voordelen. Zo kunt u bij ons bestellen zonder account, krijgt u een gratis drukproef en snelle levering. En hebt u toch nog vragen over het plaatsen van een bestelling of de levering ervan? Geen probleem. Ons team van deskundigen staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Bovendien kunt u bij ons ook gebruikmaken van de gratis chatfunctie. Zo krijgt u gelijk antwoord en kunt u direct uw bestelling afronden. Kortom, neem eens vrijblijvend contact op. 

 

Wij gaan voor een 100% tevredenheidsgarantie, omdat wij pas tevreden zijn als u dat bent.