• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Paraplus - regenartikelen - ponchos
Paraplus - regenartikelen - ponchos

Paraplu bedrukken

Een paraplu komt altijd van pas, want elke maand regent het wel een paar keer in Nederland. Daarom zijn bedrukte paraplu’s als relatiegeschenk het hele jaar door leuk om te geven.

Je kan je creativiteit helemaal de vrije loop laten, laat een paraplu met logo maken, of laat jouw paraplu’s bedrukken met een slogan.

Producten

Een paraplu met logo, niet alleen voor de regenachtige herfstdagen!

Nederland heeft het imago dat het bijna altijd regent, maar het regent eigenlijk maar slechts 7,6% van de tijd. Gemiddeld valt er in Nederland tussen de 700 en de 1000 mm neerslag per jaar. In de zomer regent het in grotere hoeveelheden dan bijvoorbeeld in de winter. In de zomermaanden kan de hoeveelheid neerslag oplopen tot 200mm. Vaak wordt er bij het geven van regenartikelen als relatiegeschenk snel gedacht aan de herfstdagen maar wis je dat in de maand juli de meeste regen valt? Je wilt toch ook dat jouw relaties het gehele jaar droog bij hun bestemming aankomen? Regenartikelen kunnen het gehele jaar worden gegeven en kunnen het gehele jaar door gebruikt worden. 

Paraplu bedrukken bij Zintuig.nl

Wij hebben verschillende soorten paraplus en  regenartikelen in ons assortiment voor je geselecteerd. Alle producten kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. We hebben regenartikelen in verschillende prijsklassen hierdoor kun je altijd een regenartikel vinden dat bij jouw bedrijf past. De regenartikelen hebben we in verschillende kleuren, maten en modellen. Je kunt er bij ons vanuit gaan dat alles van uitstekende kwaliteit is en je relaties lang van het door jou gekozen regenartikel kunnen genieten. In ons assortiment hebben wij de volgende regenartikelen:

 • Ponchos en regenjassen met opdruk
 • Grote paraplus bedrukken
 • Automatische paraplus bedrukt
 • Unieke bedrukte paraplus
 • Golf paraplus goedkoop laten bedrukken
 • Kinderparaplus bedrukken met uw logo
 • Klassieke paraplus bedrukt met logo
 • Stormparaplus goedkoop bedrukken
 • Opvouwbare paraplus laten bedrukken
 • Kleine bedrukte paraplus
 • STORMaxi en de STORMini bedrukken

Het bedrukken van regenartikelen

Alle regenartikelen in ons assortiment kunnen wij voor je bedrukken. Je kunt je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap erop laten bedrukken, je kunt de bedrukking helemaal zelf ontwerpen. De druktechnieken zijn afhankelijk van het de door jou gekozen regenartikel. Je kunt er vanuit gaan dat wij ervoor zorgen dat de bedrukking altijd kwalitatief goed is en niet na 1 regenbui weer loslaat. Na bestelling krijg je van ons een digitale drukproef geleverd, deze drukproef is helemaal in kleur en op schaal gemaakt zodat je exact kunt zien hoe de bedrukking op het door jou gekozen product eruit komt te zien. Pas op het moment dat je akkoord gegaan bent met de digitale drukproef starten bij met het bedrukken van jouw regenartikelen. 

 

Bedrukte paraplu’s

De opdruk op een paraplu kan vaak zeer effectief zijn met maar één kleur. Dit omdat het te bedrukken oppervlak erg groot is. Daarnaast zijn bedrukte paraplu's leverbaar in zeer veel soorten en maten. Bekijk het assortiment eens op zintuig.nl bij de productgroep paraplus of op de gespecialiseerde afdeling www.parapluman.nl.
 
Indien je vragen hebt over de paraplu's zelf of over de opdruk techniek die gebruikt wordt bij een bedrukte paraplu dan kun je natuurlijk bellen of kijken naar de druktechnieken in onze service afdeling.

Een paraplu bedrukken, 4 dingen die je moet weten! 

Je wilt met je bedrijf promotiegeschenken geven aan jouw relaties. Nu heb je alleen de keus uit een enorm aanbod geschenken. Zo kun je gaan voor pennen, keycords, een usb stick. Maar je kan ook een geschenk geven waar al je relaties ongetwijfeld wat aan hebben. Namelijk een paraplu! Paraplu’s zijn uitstekende promotie producten. De paraplu wordt gebruikt om ons te beschermen en droog te houden in een regenbui.  Maar paraplu’s worden ook gebruikt om ons in de warme zomer te beschermen tegen de felle en hete zon. Een paraplu vormt dus een uitstekend geschenk voor het gehele jaar!. Het vinden van een goede en geschikte leverancier van de paraplu, en een paraplu bedrukken met jouw bedrijfslogo of tekst, is vandaag de dag niet meer zo lastig. Als je kijkt op het internet vind je al snel een groot aanbod aan leveranciers van paraplu’s die je allemaal kunt laten bedrukken met jouw logo. Wil je de paraplu bedrukken? Dan zijn er wel een aantal zaken waarop je moet letten. Daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de 4 belangrijkste dingen die je moet weten voordat je begint met de paraplu bedrukken. 

Het type paraplu is belangrijk 

Het is belangrijk dat je kijkt naar de verschillende type paraplu’s die er beschikbaar zijn. Er zijn zo veel verschillende type paraplu's waaruit je kunt kiezen om je bedrijf te promoten. Zo is er de normale paraplu, een vouwparaplu of een golfparaplu. Het is belangrijk dat je een paraplu kiest die past bij de gelegenheid waar je hem uitdeelt. De kans is dan namelijk groter dat de paraplu ook gebruikt gaat worden. Laat je bijvoorbeeld een paraplu bedrukken voor een groot golftoernooi waar jij je bedrijf wilt gaan promoten, dan is het natuurlijk logisch dat je kiest voor een mooie en grote golfparaplu. Maar is de paraplu bestemd als geschenk voor je relaties die allemaal midden in de stad wonen, dan is een grote golfparaplu niet de beste keus en kun je beter gaan voor een kleine, invouwbare paraplu die groot genoeg is voor een persoon en gemakkelijk meegenomen kan worden in de tas. Kijk dus voordat je de paraplu kiest, goed naar de situatie waarin de paraplu gebruikt zal worden. De ene paraplu zal namelijk in de ene situatie prima volstaan, en in de andere situatie totaal niet.  

De grootte van de paraplu is belangrijk 

De paraplus die je uit wilt delen en laat bedrukken zijn er in verschillende groottes, dit is iets wat je niet kunt negeren als je het meeste uit de promotie met de paraplu wilt halen. Ook hier is het weer belangrijk om te bepalen hoe de paraplu gebruikt zal worden door de ontvangers. Als je de paraplu’s uit deelt in de stad wil je natuurlijk dat iedereen de paraplu gemakkelijk mee kan nemen. Een kleine vouwparaplu is dan de meest geschikte paraplu. Wil je juist dat men samen onder de paraplu kan lopen, dan is een klassieke paraplu meer geschikt doordat deze ook iets ruimer is en er gemakkelijk twee personen onder deze paraplu kan. Ga je de paraplu bedrukken? Houdt dan in gedachten dat je op een grotere paraplu ook een stuk meer ruimte hebt voor de bedrukking. Een paraplu heeft sowieso al een groot oppervlakte om te bedrukken, maar hoe groter de paraplu is, hoe groter het oppervlakte voor de bedrukking. 

Kwaliteit kan jouw paraplu maken of breken 

Laat je een paraplu bedrukken als promotiemateriaal voor jouw bedrijf, dan heb je je natuurlijk altijd te houden aan een bepaald budget. Maar dit budget moet niet betekenen dat je een paraplu geeft als relatiegeschenk van slechte kwaliteit die maar een paar dagen meegaat. Een paraplu bedrukken hoeft niet duur te zijn, maar wees er wel zeker van dat je een paraplu kiest van een goede kwaliteit. Met een kwalitatief goede paraplu verzeker je je ervan dat je indruk maakt op jouw relaties.  Als de ontvanger van de paraplu deze enkele jaren lang kan gebruiken zonder dat hij problemen heeft met de paraplu maak je als bedrijf een betere indruk. De ontvanger van een paraplu zal ook meer waardering voelen met een paraplu van goede kwaliteit dan bij een paraplu die het na twee keer gebruiken begeeft. Laat je de paraplu bedrukken, zorg er dan eerst voor dat je zeker bent van de kwaliteit van de paraplu voordat jij je logo erop zet.

Bedrukken is alles 

Naast de kwaliteit is het belangrijk dat de bedrukking op de paraplu goed staat, en lang mee kan gaan. De bedrukking op de paraplu zorgt ervoor dat de gebruiker van de paraplu en andere mensen je bedrijf herkennen. Als de bedrukking snel vervaagt verliest de paraplu de promotie functie. Laat een paraplu bedrukken met de juiste druktechnieken om een lange levensduur te garanderen. 

Een paraplu bedrukken kan zeker een goed promotiemiddel voor jouw bedrijf zijn, als je er maar wel voor zorgt dat de paraplu aansluit op jouw doelgroep.

Met deze 4 tips kun je zeker de juiste paraplu vinden voor je bedrijfspromotie. 

Zeefdruk op paraplu's 

Zeefdruk op paraplu's is een innovatieve manier om functionaliteit en stijl te combineren, terwijl je tegelijkertijd je boodschap, logo of creatieve ontwerpen naar buiten brengt, ongeacht de weersomstandigheden. Paraplu's zijn praktische accessoires die ons beschermen tegen regen en zon, maar zeefdruk voegt een persoonlijk tintje toe aan deze alledaagse items.

Deze druktechniek maakt het mogelijk om levendige en duurzame afbeeldingen en tekst op het doek van de paraplu aan te brengen. Het proces begint met het voorbereiden van het gewenste ontwerp, dat vaak in zwart wit wordt omgezet om te dienen als sjabloon voor de zeefdruk.

Een zeefraam wordt dan voorbereid met een lichtgevoelige emulsie, waarop het ontwerp wordt belicht. Het licht zorgt ervoor dat de emulsie op de niet belichte delen uithardt, terwijl de belichte delen oplosbaar blijven. Dit creëert een patroon op het zeefraam dat overeenkomt met het gewenste ontwerp.

Het zeefraam wordt boven het paraplu doek geplaatst, en inkt wordt op het zeefraam aangebracht. Met behulp van een rakel wordt de inkt gelijkmatig over het zeefraam verdeeld, waardoor de inkt door de open gedeelten van het scherm op het paraplu doek wordt gedrukt. Het resultaat is een levendig en gepersonaliseerd ontwerp dat regenachtige dagen opvrolijkt en beschutting biedt tegen de zon.

Wat zeefdruk op paraplu's extra speciaal maakt, is de duurzaamheid van de bedrukking. De inkt dringt diep in de stof van de paraplu, wat betekent dat de afbeelding bestand is tegen regen, wind en zonlicht. Dit zorgt ervoor dat de afdruk er langdurig goed uitziet, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Zeefdruk op paraplu's is niet alleen een manier om jezelf te beschermen tegen de elementen, maar ook om je persoonlijke stijl, bedrijfsmerk of artistieke visie uit te dragen. Het biedt een combinatie van functionaliteit en individualiteit, waardoor paraplu's niet langer alleen maar functionele accessoires zijn, maar ook unieke mode en marketing statements worden. Het maakt van paraplu's meer dan alleen een schild tegen de regen; het maakt ze tot draagbare kunstwerken die ons beschermen met stijl.