• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Paraplus - regenartikelen - ponchos
Paraplus - regenartikelen - ponchos

Paraplu bedrukken

Een paraplu komt altijd van pas, want elke maand regent het wel een paar keer. Daarom zijn bedrukte paraplu’s als relatiegeschenk het hele jaar door leuk om te geven. U kunt uw creativiteit helemaal de vrije loop laten: laat een paraplu met logo maken, of laat uw paraplu’s bedrukken met een uw slogan.

Producten

Bedrukte paraplu's of regenartikelen zijn niet alleen voor de regenachtige herfstdagen!

Nederland heeft het imago dat het bijna altijd regent, maar het regent eigenlijk maar slechts 7,6% van de tijd. Gemiddeld valt er in Nederland tussen de 700 en de 1000 mm neerslag per jaar. In de zomer regent het in grotere hoeveelheden dan bijvoorbeeld in de winter. In de zomermaanden kan de hoeveelheid neerslag oplopen tot 200mm. Vaak wordt er bij het geven van regenartikelen als relatiegeschenk snel gedacht aan de herfstdagen maar wist u dat in de maand juli de meeste regen valt? U wilt toch ook dat uw relaties het gehele jaar droog bij hun bestemming aankomen? Regenartikelen kunnen het gehele jaar worden gegeven en kunnen het gehele jaar door gebruikt worden. 


Het assortiment regenartikelen van Zintuig.nl

Wij hebben verschillende soorten regenartikelen in ons assortiment voor u geselecteerd. Alle producten kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. We hebben regenartikelen in verschillende prijsklassen hierdoor kunt u altijd een regenartikel vinden dat bij uw bedrijf past. De regenartikelen hebben wij is verschillende kleuren, maten en modellen. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles van uitstekende kwaliteit is en uw relaties lang van het door u gekozen regenartikel kunnen genieten. In ons assortiment hebben wij de volgende regenartikelen:

 • Ponchos en regenjassen met opdruk
 • Grote paraplus bedrukken
 • Automatische paraplus bedrukt
 • Unieke bedrukt paraplus
 • Golf paraplus goedkoop laten bedrukken
 • Kinderparaplus bedrukken met uw logo
 • Klassieke paraplus bedrukt met logo
 • Stormparaplus goedkoop bedrukken
 • Opvouwbare paraplus laten bedrukken
 • Kleine bedrukte paraplus
 • STORMaxi en de STORMini bedrukken

Het bedrukken van de regenartikelen

Alle regenartikelen in ons assortiment kunnen wij voor u bedrukken. U kunt uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap laten bedrukken, u kunt de bedrukking helemaal zelf ontwerpen. De druktechnieken zijn afhankelijk van het de door u gekozen regenartikel. U kunt er vanuit gaan dat wij ervoor zorgen dat de bedrukking er altijd kwalitatief goed is en niet na 1 regenbui weer loslaat. Na bestelling krijgt u van ons een digitale drukproef geleverd, deze drukproef is helemaal in kleur en op schaal gemaakt zodat u exact kunt zien hoe de bedrukking op het door u gekozen product eruit komt te zien. Pas op het moment dat u akkoord gegaan bent met de digitale drukproef starten bij met het bedrukken van uw regenartikelen. 

 
20-10-2020
 

Een bedrukte paraplu, een prima relatiegeschenk in de herfst

De bedrukte paraplu is al jaren een zeer gewaardeerd relatiegeschenk, bijna net zo geliefd als een bedrukte pen” vertelt Steph Weigert, eigenaar van zintuig.nl relatiegeschenken

De bedrukte paraplu in vergelijking met de populaire bedrukte pen
 
Er zijn grote verschillen tussen de paraplu en de pen. De >> bedrukte paraplu << heeft een groot oppervlak waar men reclame op kan maken. Dat kan men van een bedrukte pen niet vaak zeggen. Daarnaast valt een bedrukte paraplu heel erg op en heeft een erg lange levensduur.

De betere paraplu zal bij uw relaties achter in de auto verdwijnen en telkens als het regent weer van pas komen. Dit terwijl de goedkope bedrukte pen een kortere levensduur heeft en uiteindelijk in een lade verdwijnt.

Aan de andere kant is een bedrukte pen vaak een stuk goedkoper dan de gemiddelde bedrukte paraplu. Hoewel een goede bedrukte paraplu natuurlijk niet duur hoeft te zijn. Bedrukte paraplu's kunt u aanschaffen voor een relatief laag bedrag. Het drukken zelf is bij goedkopere paraplu's soms duurder dan de paraplu zelf!
 

Bedrukte paraplu’s met opdruk

De opdruk op een paraplu kan vaak zeer effectief zijn met maar één kleur. Dit omdat het te bedrukken oppervlak erg groot is. Daarnaast zijn bedrukte paraplu's leverbaar in zeer veel soorten en maten. Bekijk het assortiment eens op zintuig.nl bij de productgroep paraplus of op de gespecialiseerde afdeling www.parapluman.nl.
 
Indien u vragen heeft over de paraplu's zelf of over de opdruk techniek die gebruikt wordt bij een bedrukte paraplu dan kunt u natuurlijk bellen of kijken naar de druktechnieken in onze service afdeling.

 

*****************************************************************************************************************************

Een paraplu bedrukken, 4 dingen die u moet weten! 

U wilt met uw bedrijf promotiegeschenken geven aan uw relaties. Nu heeft u alleen de keus uit een enorm aanbod geschenken. Zo kunt u gaan voor pennen, keycords een usb stick. Maar u kunt ook een geschenk geven waar al u relaties ongetwijfeld wat aan hebben. Namelijk een paraplu! Paraplu’s zijn uitstekende promotie producten. De paraplu wordt gebruikt om ons te beschermen en droog te houden in een regenbui.  Maar paraplu’s worden ook gebruikt om ons in de warme zomer te beschermen tegen de vellen en hete zon. Een paraplu vormt dus een uitstekend geschenk voor het gehele jaar!. Het vinden van een goede en geschikt leverancier van de paraplu, en een paraplu bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst, is vandaag de dag niet meer zo lastig. Als u kijkt op het internet vindt u al snel een groot aanbod aan leveranciers van paraplu’s die u allemaal kunt laten bedrukken met uw logo.  Wilt u de paraplu bedrukken? Dan zijn er wel een aantal zaken waarop u moet letten. Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de 4 belangrijkste dingen die u moet weten voordat u  begint met de paraplu bedrukken. 

 

Het type paraplu is belangrijk 

Het is belangrijk dat u kijkt naar de verschillende type paraplu’s die er beschikbaar zijn. Er zijn zo veel verschillende type paraplu waaruit u uit kunt kiezen om uw bedrijf te promoten. Zo is er de normale paraplu, een vouwparaplu of een golfparaplu. Het is belangrijk dat u een paraplu kiest die past bij de gelegenheid waar u hem uitdeelt de kans is dan namelijk groter dat de paraplu ook gebruikt gaat worden. Laat u bijvoorbeeld een paraplu bedrukken voor een groot golftoernooi waar u uw bedrijf wilt gaan promoten, dan is het natuurlijk logies dat u kiest voor een mooie en grote golfparaplu. Maar is de paraplu bestemd als geschenk voor uw relaties die allemaal midden in de stad wonen, dan is een grote golfparaplu niet de beste keus en kunt u beter gaan voor een kleine, invouwbare paraplu die groot genoeg is voor een persoon en gemakkelijk meegenomen kan worden in de tas.  U moet dus, voordat u de paraplu kiest, goed kijken naar de situatie waarin de paraplu gebruikt zal worden. De ene paraplu zal namelijk in de ene situatie prima volstaan, en in de andere situatie totaal niet.  


De grootte van de paraplu is belangrijk 

De paraplus die u uit wilt delen, en laat bedrukken zijn er in verschillende groottes, dit is iets wat u niet kunt negeren als u het meeste uit de promotie met de paraplu wilt halen. Ook hier is het weer belangrijk om te bepalen hoe de paraplu gebruikt zal worden door de ontvangers van de paraplu. Als u de paraplu’s uit deelt in de stad wilt u natuurlijk dat iedereen de paraplu gemakkelijk mee kan nemen. Een kleine vouwparaplu is dan de meest geschikte paraplu. Wilt u juist dat men samen onder de paraplu kan lopen, dan is een klassieke paraplu meer geschikt doordat deze ook iets ruimer is en er gemakkelijk twee personen onder deze paraplu kan. Gaat u de paraplu bedrukken? Houdt dan in gedachten dat u op een grotere paraplu ook een stuk meer ruimte hebt voor de bedrukking. Een paraplu heeft sowieso al een goor oppervlakte om te bedrukken, maar hoe groter de paraplu is, hoe groter het oppervlakte voor de bedrukking. 


Kwaliteit kan uw paraplu maken of breken 

Laat u een paraplu bedrukken als promotiemateriaal voor uw bedrijf, dan heeft u zich natuurlijk altijd te houden aan een bepaald budget. Maar dit budget moet niet betekenen dat u een paraplu geeft als relatiegeschenk van slechte kwaliteit die maar een paar dagen meegaat. Een paraplu bedrukken hoeft niet duur te zijn, maar wees er wel zeker van dat u een paraplu kiest van een goede kwaliteit. Met een kwalitatief goede paraplu verzekert u zich ervan dat u indruk maakt op uw relaties.  Als de ontvanger van de paraplu deze enkele jaren lang kan gebruiken zonder dat hij problemen heeft met de paraplu maakt u als bedrijf een betere indruk. De ontvanger van een paraplu zal ook meer waardering voelen met een paraplu van goede kwaliteit dan bij een paraplu die het na twee keer gebruiken begeeft. Laat u de paraplu bedrukken. Zorg er dan eerst voor dat u zeker bent van de kwaliteit van de paraplu voordat u uw logo erop zet.


Bedrukken is alles 

Naast de kwaliteit is het belangrijk dat de bedrukking op de paraplu goed staat, en lang mee kan gaan. De bedrukking op de paraplu zorgt ervoor dat de gebruiker van de paraplu en andere mensen uw bedrijf herkennen. Als de bedrukking snel vervaagt verliest de paraplu de promotie functie. Laat een paraplu bedrukken met de juiste druktechnieken om een lange levensduur te garanderen. 


Een paraplu bedrukken kan zeker een goed promotiemiddel voor uw bedrijf zij, als u er maar wel voor zorgt dat de paraplu aansluit op uw doelgroep.  Met deze 4 tips kunt u zeker de juiste paraplu vinden voor uw bedrijfspromotie.