• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Horloges
Horloges

Een prachtig geschenk voor uw relaties 

Een horloge staat bekend als een luxe, exclusief geschenk voor bijzondere gelegenheden. Maar u kunt uw relaties altijd verassen met een prachtig bedrukt horloge, zo maakt u een onvergetelijke indruk. Met een bedrukt horloge zullen al uw relaties aan u denken als ze naar de tijd kijken.   

Producten

Horloges als relatiegeschenk

Het zijn al jaren lang geschenken die worden weggegeven op bijzondere gelegenheden. Maar u kunt uw relaties of personeel ook gewoon verassen met een prachtig horloge om uw waardering te tonen. Bij Zintuig.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende horloges. Zo bestaat het assortiment uit klassieke modellen, maar ook meer sportieve modellen of een horloge met bijpassende pen. Er is dus altijd wel een model die past bij uw relaties of personeel. 


Horloges bedrukken en bestellen

De verschillende horloges uit het assortiment van Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden. Bij de verschillende horloges worden verschillende opdruktechnieken gebruikt. Zo kunnen de horloges bedrukt worden met een standaard opdruk, of met een luxere gravering. Het gewenste horloge kunt u eenvoudig bestellen op de website van Zintuig.nl. u kunt gemakkelijk de prijs berekenen voor het gewenste horloge met of zonder bedrukking. Als u nog vragen heeft of advies verlangt kunt u altijd contact opnemen. ********************************************************************************************************************

Prachtige horloges als relatiegeschenk

Geef uw relaties een horloge als relatiegeschenk. De horloges bij Zintuig zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor iedere doelgroep is er een horloge. Jong, oud, man en vrouw dus echt voor iedereen! Bestel uw horloges online!


Horloges bedrukken

Wilt u uw horloges bedrukken? Wij bedrukken en graveren horloges naar uw wensen. De mogelijkheid voor opdruk is niet voor ieder horloge hetzelfde. Het aanbod aan horloges bestaat uit herenhorloges, dameshorloges en sporthorloges. Wij leveren ook merkhorloges van het merk Slazenger. Genoeg horloges die u kunt bedrukken met een logo van uw bedrijf.