• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Jute
Jute

Groen en stijlvol: Bedrukte jute tassen voor jouw merk

Zet je in voor een duurzamere wereld met onze op maat bedrukte jute tassen. Perfect voor bedrijven die milieubewust zijn en willen bijdragen aan een groenere planeet. Onze jute producten, van tassen tot notitieboeken, bieden een ecologisch alternatief voor traditionele promotiematerialen. Personaliseer jouw items met een logo of speciaal ontwerp en laat zien dat jouw merk staat voor zowel kwaliteit als duurzaamheid.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Maak een duurzame keuze met bedrukte jute tassen

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om je merk te promoten? Kies dan voor jute tassen bedrukken met logo. Jute is een duurzaam materiaal dat niet alleen biologisch afbreekbaar is, maar ook sterk en stijlvol is. Door jute tassen te bedrukken, toon je niet alleen de zorg voor het milieu, maar ook voor de kwaliteit van je merk promotie.

Jute tassen bedrukken met jouw logo

Jute tassen zijn het perfecte canvas voor jouw logo. Ze zijn ideaal voor beurzen, winkels of als relatiegeschenk. De natuurlijke uitstraling van jute gecombineerd met jouw bedrijfslogo biedt een unieke branding kans die zowel opvallend als eco-vriendelijk is. 

Jute toilet tassen en notitieboeken bedrukken

Niet alleen gewone tassen, maar ook jute toilettassen en notitieboeken kunnen worden bedrukt. Deze producten zijn praktisch en duurzaam, ideaal voor dagelijks gebruik of als speciaal cadeau. Laat ze bedrukken met een persoonlijk ontwerp of bedrijfslogo om een blijvende indruk te maken.

Waarom kiezen voor jute?

Jute is een van de meest milieuvriendelijke materialen op de markt. Het verbouwen van jute verbruikt aanzienlijk minder water dan katoen en heeft geen pesticiden nodig, wat het een uitstekende keuze maakt voor eco-bewuste merken en consumenten. Door voor jute te kiezen, help je de ecologische voetafdruk van je bedrijf te verkleinen terwijl je een sterk statement maakt over je inzet voor duurzaamheid.