• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Jute
Jute

Jute tassen als relatiegeschenk

Je kent het wel die stugge kriebel stof van vroeger. Maar de tijden zijn veranderd, Jute is Hip! De jute plant groeit net zoals bamboe heel erg snel en heeft maar weinig nodig.

Alle onderdelen van de plant kunnen gebruikt worden als grondstof. Jute is verschrikkelijk stevig. Helaas is jute nog steeds een beetje kriebelig en het oppervlak is niet helemaal glad, dat maakt het opdrukken wat ingewikkelder.

Maar daar is altijd wel een oplossing voor. Check het assortiment jute tassen met opdruk! Los van onze jute tassen, bedrukken wij ook houten relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje en neemt contact op voor vragen.

Producten

Jute tas bedrukken

Een duurzame tas geven als relatiegeschenk? Door gebruik te maken van een duurzaam product hou je rekening met het milieu en zo je relaties ook. Een jute tas is ideaal om te geven als relatiegeschenk. Jute is duurzaam: CO2 neutraal en biologisch afbreekbaar. Ook is jute en vooral de tassen milieuvriendelijk.

Je kunt de tassen namelijk hergebruiken. Doordat de stroken strak in elkaar worden gevlochten is jute enorm sterk. Zo is een jute tas ook ideaal om te gebruiken als boodschappentas. Bij Zintuig kun je de jute tassen bedrukken met je logo of slogan. Alle items kunnen worden bedrukt. Je kunt zelfs full colour bedrukken!

Stel je eens voor hoe jij je klanten, medewerkers of zakelijke partners kunt verrassen met stijlvolle, milieuvriendelijke en veelzijdige jute tassen. Onze jute tassen zijn niet zomaar tassen; ze zijn een uiting van je toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van plastic afval.

jute tassen als relatiegeschenk 

Onze tassen zijn vervaardigd uit natuurlijke jute vezels, een biologisch afbreekbaar materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en sterkte. Of het nu gaat om gepersonaliseerde jute shoppers, milieuvriendelijke boodschappentassen, trendy jute draagtassen of duurzame relatiegeschenken, onze collectie biedt diverse opties die zowel praktisch als milieuvriendelijk zijn.

Jute tassen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook een uiting van je milieubewuste waarden. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, zoals herbruikbaarheid en robuustheid, maar ook een manier om de waardering voor duurzame consumptie te delen en te vieren. Het personaliseren van deze tassen met je bedrijfslogo voegt een persoonlijke en bewuste touch toe.

Jute tassen  

Kortom, onze jute tassen zijn een groene keuze voor bedrijven die duurzaamheid en eco-vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze bieden een milieuvriendelijke en stijlvolle manier om je merk te promoten, je waardering te tonen aan je klanten, medewerkers of partners, terwijl ze ook bijdragen aan het verminderen van het gebruik van schadelijke plastic tassen.

Bedankt voor je aandacht, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het selecteren van de perfecte jute tassen die passen bij je duurzame waarden en die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.