• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Boodschappentassen
Boodschappentassen

Boodschappentassen bedrukken met opdruk van je logo

Ook jouw klanten hebben tassen nodig om hun aankopen in te vervoeren, dus waarom niet een tas van jouw bedrijf? Met bedrukte boodschappentassen maken jouw klanten gratis reclame voor jouw bedrijf. En van deze stevige boodschappentas kunnen ze lang gebruik maken.

Producten

Boodschappentassen bedrukken, laat uw bedrijf opvallen met bedrukte boodschappen tassen!

Een bedrukte boodschappen tas is een origineel relatiegeschenk. Een boodschappentas zal erg gewaardeerd worden door uw relaties vanwege de bruikbaarheid en de stevigheid van de tassen. Uw relaties hebben boodschappen tassen nodig om hun aankopen in te vervoeren, dus waarom zal u geen gebruik maken van deze manier van reclame. Met bedrukte boodschappentassen maken uw relaties gratis reclame voor uw onderneming. U valt met uw bedrijf nog meer op als u de boodschappentas met uw bedrijfslogo en in de kleuren van uw huisstijl laat bedrukken. Op deze manier kunt u nog dat kleine beetje extra opvallen. U valt niet alleen op bij uw relaties maar ook bij iedereen die de bedrukte boodschappentas ziet. 

 

Ons assortiment te bedrukken boodschappentassen

U kunt bij ons uit een enorm aanbod kiezen van veel verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld boodschappentassen van gerecycled materiaal. De Big Shoppers zijn simpele tassen maar van een goede kwaliteit. Er zijn modellen die op elkaar lijken, maar er zijn ook aparte modellen. Zo zijn er tassen met lange of korte hengsels, tassen die opgevouwen kunnen worden of gemaakt zijn van een speciaal materiaal. Een aantal verschillende tassen die wij in ons assortiment hebben zijn:

  • Papieren tassen bedrukken
  • Opvouwbare tassen bedrukken
  • Strandtassen laten bedrukken
  • Non – woven tassen goedkoop bedrukken
  • Jute tassen met uw logo bedrukt
  • Gereryclede tassen
  • Katoenen tassen met opdruk

De boodschappen tassen laten bedrukken

Met een mooie bedrukking op de tas komt uw bedrijf goed naar voren en wordt u regelmatig gezien door uw relaties en potentiële klanten. Al onze tassen ins ons assortiment kunt u laten bedrukken. De de meest voorkomende druktechniek bij onze boodschappen tassen zijn de Transferdruk (meerdere kleuren opdruk) en de Zeefdruk (1 kleur opdruk). U kunt uw bedrijflogo of uw persoonlijke boodschap naar ons opsturen dan maken wij voor u een digitale drukproef zodat u van te voren kunt zien hoe uw boodschappentas er uiteindelijk uit komt te zien. Als u de tassen laat bedrukken dan worden de bedrukte boodschappen tassen tussen 7 en 14 werkdagen na goedkeuring van de drukproef bij u bezorgd. Wilt u de boodschappen zonder bedrukking dan kunt u de tassen binnen 5 werkdagen verwachten. 

 

 

Boodschappentassen bedrukken? Laat het doen door de professionals

      ** Verbod op gratis boodschappentassen betekent een gouden kans **

 

Sinds 1 januari 2016 is het niet meer toegestaan om gratis boodschappentassen uit te delen. De voordelen daarvan zijn duidelijk: een lagere belasting voor het milieu en minder zwerfvuil op straat.

 

Misschien dat u het als ondernemer vervelend vindt om uw klanten geld te moeten vragen voor een boodschappentas. Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat dit ook een gouden kans? U heeft op deze manier als ondernemer namelijk weer extra mogelijkheden om op te vallen bij uw klanten.

 

De professionals van Zintuig.nl kunnen u hier verder mee helpen! Wij zijn al ruim 15 jaar de online specialist in het bedrukken van de meest uiteenlopende relatiegeschenken en communicatiemiddelen.

 

 

Omdat het wettelijk verplicht is om een vergoeding voor een boodschappentas te vragen, heeft u de beschikking over een promotiemiddel waar u onder de streep niet veel geld voor kwijt hoeft te zijn. Zeker als u uw bedrukte boodschappentassen voordelig bestelt op onze website https://www.tassenman.nl/.

Laat uw bedrukte boodschappentassen extra opvallen

 

Uw merk valt natuurlijk nog meer op als u boodschappentassen met uw logo en in de kleuren van uw huisstijl laat drukken. Maar u kunt uw boodschappentas nog veel meer laten opvallen. U kunt bij ons u namelijk kiezen uit een enorm aanbod van vormen, materialen en kleuren.

 

Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte boodschappentas die uw klant in een leuke vorm kan opvouwen, voor een boodschappentas van gerecycled materiaal of voor een strandtas om uw klanten dat heerlijke zomerse gevoel te geven. Zeker weten dat uw merk blijft hangen bij uw klant. En ook bij die iedereen die uw bedrukte boodschappentas op straat, in een winkel of op het strand voorbij ziet komen.

 

Boodschappentassen bedrukken: laat het over aan de professionals

 

Speciaal om ons uitgebreide assortiment aan bedrukte tassen goed te kunnen tonen, hebben wij https://www.tassenman.nl opgezet. Hier vindt u alle mogelijkheden die Zintuig.nl biedt voor het bedrukken van tassen.

 

Wij bedrukken alle tassen snel, professioneel en goedkoop. Kijkt u dus voor onze scherpe tarieven en zeer complete assortiment op https://www.tassenman.nl

 

04-05-2018