• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strand promotieartikelen
Strand promotieartikelen

Strandartikelen voor uw klanten en relaties

Met strandartikelen geeft u uw relaties en klanten niet alleen een leuk geschenk. U geeft ze daarnaast ook een leuke en ontspannen tijd op het strand. Wie houdt daar nou niet van, lekker spelen en uitrusten in de zon! Hier vindt u een assortiment aan strandartikelen die ervoor zorgen dat uw relaties een heerlijke dag aan het strand zullen beleven.

Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Strandartikelen als relatiegeschenk!

Bereid uw relaties voor op de zomer met deze heerlijke strandartikelen als relatiegeschenk. Met de verschillende relatiegeschenken uit deze categorie kunnen uw relaties optimaal genieten van een heerlijke dag aan het strand. Denk hierbij aan artikelen als een handige strandtas, een comfortabele strandstoel, een paar slippers of een altijd leuke beachbalset. Deze relatiegeschenken worden altijd goed en positief in ontvangst genomen. 

Bedrukte strandartikelen en bestellen

Het grote aanbod aan strandartikelen die u vindt op Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wij adviseren u om de relatiegeschenken te bedrukken. U kunt de relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Met de bedrukking kunt u in de gedachte blijven van uw klanten en relaties. Als deze gedachte gecombineerd wordt met een leuke tijd vergroot u uw naamsbekendheid en versterkt u uw bedrijfsimago. Als u het perfecte strandgeschenk heeft gevonden op de website kunt u eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u de strandgeschenken met een paar klikken bestellen. Bestelt u uw relatiegeschenken liever telefonisch, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! *****************************************************************************************************************

 

Strandartikelen als relatiegeschenk!

Heet uw relaties welkom met strandartikelen als relatiegeschenk. In de categorie strandartikelen vindt u verschillende soorten relatiegeschenken die u kunt gebruiken op het strand. Denk aan zonnehoeden, slippers of zwembrillen. Strandartikelen worden altijd positief ontvangen.

 

Bedrukte strandartikelen

Zintuig adviseert al zijn klanten om haar relatiegeschenken te bedrukken. Hierbij kunt u denken aan een logo of een afbeelding van uw bedrijf. Zo vergroot u uw naamsbekendheid en versterkt u uw imago. Bedrukking is de sleutel naar succes!