• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Golf paraplu's
Golf paraplu's

Golf paraplu's

Ben je op zoek naar golf paraplu's? Dan kan zintuig je helpen.

Hier een overzicht van onze golf paraplu's.

Niet alleen voor opd e golfbaan. Een grote paraplu is altijd fijn!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Leuke golfparaplu's als relatiegeschenk 

Golfparaplu's als relatiegeschenk kunnen een uitstekende keuze zijn, vooral voor bedrijven die zich richten op klanten met een interesse in golf of andere buitenactiviteiten.

Deze paraplu's, die groter en robuuster zijn dan standaard paraplu's, bieden niet alleen bescherming tegen regen, maar ook tegen zon en wind, wat ze ideaal maakt voor gebruik op de golfbaan of bij andere buitenevenementen.

Door het kiezen van golfparaplu's als relatiegeschenk, kun je een brug slaan tussen jouw merk en de lifestyle van jouw klanten of zakenrelaties. Het is een geschenk dat niet alleen nuttig is, maar ook een luxe gevoel kan uitstralen, wat kan bijdragen aan een positieve perceptie van jouw bedrijf.

Duurzame golfparaplu's 

Daarnaast is de kwaliteit van golfparaplu's vaak hoger dan die van standaard paraplu's. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen harde windstoten, wat ze een langdurige en waardevolle accessoire maakt.

Door een hoogwaardige golfparaplu als relatiegeschenk te geven, laat je zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid, waarden die vaak gewaardeerd worden door de ontvanger.

Golfparaplu's bedrukken 

Golfparaplu's zijn ook veelzijdig, ze kunnen worden gebruikt tijdens sportevenementen, maar ook bij andere buitenactiviteiten zoals wandelen of zelfs tijdens dagelijkse activiteiten. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat jouw relatiegeschenk vaak gebruikt zal worden, waardoor jouw merk regelmatig zichtbaar is.

Een van de aantrekkelijke kenmerken van golfparaplu's is hun grote formaat, wat zorgt voor een ruim canvas voor branding. Je kunt jouw bedrijfslogo, slogan of een andere boodschap prominent op de paraplu plaatsen, waardoor jouw merk zichtbaar is op de golfbaan, een plek waar vaak zakelijke besluitvormers en invloedrijke personen tijd doorbrengen. Dit biedt een uitstekende mogelijkheid om jouw merk op een subtiele maar effectieve manier te promoten.

Paraplu's 

Naast onze golfparaplu's bieden wij ook vele andere paraplu's aan, van klein tot groot, stormparaplu's en nog veel meer en niet te vergeten, ze zijn allemaal bedrukbaar met jouw bedrijfslogo. Neem gerust een kijkje en voor vragen staan wij altijd klaar.