• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijn - water - eigen etiket
Wijn - water - eigen etiket

Wijn met eigen etiket en waterflesjes met eigen etiket.

Een uitgelezen assortiment wijnen en champagnes liggen voor u klaar om te bedrukken met eigen etiket. Ook waterflesjes staan klaar naast de etiket machine waardoro wij een levertijd van minder dan een week in voorkomenden gevallen kunnen garanderen.

Producten

Wijn en waterflesjes met eigen etiket maken, het kan bij Zintuig!

Bij wijn of champagne als relatiegeschenk wordt er al snel gedacht aan de feestdagen. Wijnen en champagne zijn ook voor de zomer mooie relatiegeschenken voor al uw relaties. Denk bijvoorbeeld aan een mooie en warme zomeravond buiten in de tuin of heerlijk op het strand relaxen met een heerlijk glaasje wijn. De etiketten van de wijn en waterflesjes kunnen helemaal naar uw wens gepersonaliseerd worden. Een gepersonaliseerde fles wijn is een ideaal relatiegeschenk voor uw personeel, partners en leveranciers. Door een lekkere fles wijn met gepersonaliseerde etiket te weg  te geven creëert u een positieve herinnering aan uw bedrijf. 


Ons assortiment waar u de etiketten van kan bedrukken

 Er zijn zit veel verschil in alle soorten wijnen. In ons assortiment hebben wij de populairste wijnen van dit moment beschikbaar. In ons assortiment hebben wij de volgende wijnen speciaal voor u geselecteerd:

Verder hebben wij verschillende wijngeschenksets en accessoires in ons assortiment waarmee u uw relaties helemaal kunt verassen. Ook hebben wij verschillende waterflessen voor u klaar staan waarvan u het etiket kunt laten bedrukken. 


Het bedrukken van het etiket

De etiketten worden bedrukt door de Full colour printing methode. Het printen gebeurt bijna altijd in full colour en geeft perfecte kleuren aan uw gepersonaliseerde etiketten. Bij de bedrukking van de etiketten staan op de achterzijde van de fles alle wettelijke gegevens zoals inhoud, alcoholpercentage etc. Het etiket aan de voorzijde van de flessen zijn geheel naar uw eigen wens te ontwerpen. De meest voorkomende opdrukruimte op de etiketten is 102mm x 76mm. 


********************************************************************************************************************************


Wijn etiketten maken en bedrukken voor uw relaties

Wilt u een lekker wijntje of drankje schenken aan uw relaties dan heeft u natuurlijk ook een mooi etiket nodig. Zintuig.nl biedt een divers assortiment van wijnen en dranken aan met een etiket dat u zelf kan maken. U kunt wijn etiketten maken en bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst! Geeft u liever geen alcohol of drinkt uw relatie dit niet? Dan zijn er nog alcoholvrije dranken waarvoor u ook etiketten kan maken en bedrukken.

 

Zelf het etiket maken voor op de wijn

Er zijn verscheidene wijnen die Zintuig.nl aanbiedt om uw relaties mee te verwennen. Er zijn rode wijnen, witte wijnen en ook heerlijke rosé wijnen. U kunt bij deze wijnen uiteraard een etiket maken en ontwerpen zodat u uw relaties heerlijk kunt verrassen. Daarnaast zijn er ook nog diverse wijn accessoires die u kunt bedrukken met logo of tekst.


Alcoholvrije dranken etiketten maken en bedrukken

Uiteraard is het ook mogelijk om alcoholvrije dranken te schenken aan uw relaties. Hier kunt u ook gewoon uw eigen etiket maken en bedrukken. Alcohol of alcoholvrij het kan allemaal bij Zintuig.nl!