• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Trucker caps
Trucker caps

Truckercaps, niet alleen voor truckers!

Goedkoop, treny, veel kleuren, goed te bedrukken en mega hip.

Wat wil je nog meer?


Producten

Trucker caps waren oorspronkelijk bedoeld voor vrachtwagenchauffeurs in de Verenigde Staten. Deze praktische petten beschermden hen tegen de zon en bieden een comfortabele pasvorm tijdens lange reizen. Maar tegenwoordig zijn trucker caps veel meer dan alleen functioneel, ze zijn modieus en een populaire manier om je bedrijf of merk te lanceren.

Door de truckercaps  te bedrukken met een bedrijfslogo of ontwerp, kun je de trucker caps gebruiken als een stijlvolle manier om je identiteit uit te dragen. Of je nu deelneemt aan een evenement of gewoon op straat, trucker caps zijn een zichtbare en onthullende manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bovendien zijn trucker caps een geweldig relatiegeschenk voor klanten en medewerkers. Ze zijn comfortabel en praktisch, en door het uitgebreide logo zullen ze altijd aan je bedrijf herinneren.

In samenwerking met de drukkerij kun je de perfecte truckercaps creëren die samengaan bij de uitstraling en het doel van je bedrijf. Laat je verrassen door de mogelijkheden en bestel snel jouw bijzondere trucker caps!

Check het assortiment bedrukte truckercaps.

Is t niks? Dan zijn baseball caps en andere petjes  met opdruk misschien iets voor je.