• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Gereedschap
Gereedschap

Gereedschap bedrukken met logo of tekst 

Wil je gereedschap bedrukken met tekst of logo? Ontdek hier een breed assortiment aan gereedschap dat je kunt personaliseren naar jouw wens. Wij bieden je een gratis digitaal voorbeeld met jouw logo, zodat je altijd een sterke indruk maakt op jouw relaties! Bekijk snel alle opties en kies het perfecte gereedschap voor jouw relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedruk gereedschap als relatiegeschenk bij Zintuig

Ben je actief in de bouw of autobranche en wil je jouw merk effectief promoten? Doe dit dan met bedrukt gereedschap. Het gereedschap op deze pagina is niet alleen geschikt voor bouwwerkzaamheden, maar ook voor autowerkzaamheden. Kies voor gereedschap van hoge kwaliteit dat je als bouwbedrijf zelfs kunt doorverkopen met jouw merknaam erop gedrukt.

Verkoop bedrukt gereedschap

Je kunt verschillende gereedschapssets laten bedrukken en deze vervolgens doorverkopen. Dit is een slimme zet, want zo genereer je winst en bouw je tegelijkertijd aan je naamsbekendheid. Mensen die jouw bedrukte gereedschap gebruiken, dragen bij aan het vergroten van jouw klantenkring door de combinatie van kwaliteit en merkzichtbaarheid. Overweeg ook om goedkopere gereedschapsets te bedrukken als promotiemateriaal. Voorbeelden van gereedschap dat hiervoor geschikt is, zijn:

  • Multitool zaklamp
  • Schroevendraaierset
  • Gereedschapsset

Vergelijk jouw gereedschapsopties

Niet zeker over de prijs voor het bedrukken van jouw gereedschap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vaak kunnen we je, zelfs als je een goedkopere aanbieder hebt gevonden, alsnog de beste prijs bieden. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Zo kun je prijzen van verschillende gereedschapsopties vergelijken en de beste keuze maken.

Zorg dat je opvalt met gepersonaliseerd gereedschap van Zintuig en geef jouw zakelijke relaties een relatiegeschenk dat niet alleen praktisch is, maar ook blijvende indruk maakt!