• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB Hubs
USB Hubs

USB hubs bij Zintuig.nl

Op deze pagina vindt u een groot overzicht aan verschillende USB hubs. Deze USB hubs zijn zeer handig voor bij de computer of op vakantie. Zo heeft men nooit een tekort aan USB ingangen. De USB hubs bij Zintuig.nl zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder snel het volledig aanbod! 

Producten

USB hubs bestelt u bij Zintuig relatiegeschenken

Een USB hub kunt u zien een verlengsnoer voor de USB sticks. Zo kunt u denken aan een bedrukte USB stekkerdoos. Een ander groot voordeel aan deze USB hub, is dat als u maar 1 usb poort heeft u via de USB hub toch meerdere aparaten kan opladen. De USB hubs zijn er in vele vormen en maten er zit er dus altijd wel een voor u bij! 

 

USB hubs en USB sticks bedrukken

Wilt u ervoor zorgen dat uw relaties of klanten uw relatiegeschenk 'extra'  waarderen? Bedruk dan uw USB hubs met een bedrijfslogo of een leuke tekst. Dit kleine extraatje zorgt ervoor dat klanten uw merk of bedrijf beter onthouden. Maak uw relatiegeschenk persoonlijk, zodat de klanten of relaties uw USB hubs waarderen. Het bedrukken van USB hubs kan bij bepaalde modellen in een full colour opdruk. Wij leveren promotionele USB hubs ook in een geschenk gift set samen met een USB stick en een USB computermuis.

 

Eenvoudig USB gadgets bestellen

Als u het perfecte USB hub heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.