• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
IJskrabbers
IJskrabbers

IJskrabbers bedrukken met tekst of logo?

IJs op het voorruit is altijs vervelend. Maak het krabben van de autoruiten voor uw relaties gemakkelijker met deze mooie en handige ijskrabbers. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

IJskrabbers bedrukken 

Wanneer het kwik op de thermometer daalt, je wolkjes uit je mond ademt en je niet zonder drie lagen naar buiten kan dan weet je het zeker: de winter is aangebroken. Er verschijnen dikke lagen sneeuw op de stoep, mensen zetten mutsen op en de daken en alles wat nat is bevriest. Van alle sloten en kleine plasjes tot de autoramen toe raken bevroren. De winter is het tijdperk van warme chocolademelk, een warme openhaard en uiteraard een ijskrabber. Zonder ijskrabber kom je niet de winter door.

Een ijzig goed relatiegeschenk: ijskrabbers

Wanneer het wintertijdperk aanbreekt, volgen er vaak gelijk veel feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst. En dit betekent dat het tijd is voor cadeautjes! Niets is zo leuk als een persoonlijk en praktisch cadeautje geven. Een cadeau waar de ontvanger iets aan heeft, maar waarbij jij ook iets van jezelf weggeeft. Daarom vormen bedrukte ijskrabbers een fantastisch alternatief op de chocoladeletters of de zakken pepernoten. IJskrabbers kan je bedrukken met een foto van een mooie herinnering aan jullie samen of opvullen met een mooie aansprekende tekst.

Uiteraard vormen de bedrukte ijskrabbers niet alleen perfecte cadeautjes voor familieleden, vrienden of kennissen. Ook in de zakelijke wereld vormen de bedrukte ijskrabbers unieke en originele cadeautjes. In rap tempo kun je veel ijskrabbers bedrukken en al je zakelijke partners verrassen. Niets is zo goed voor een sterke en opbouwende zakelijke relatie als op een goede manier contact zoeken met de ander. Met een bedrukte ijskrabber heeft je zakelijke partner een positieve blijvende herinnering aan jou. Het spreekwoord: het vriest hard op oud ijs komt tot vervulling met bedrukte ijskrabbers. Oude relaties kunnen zelfs vurig opvlammen! Betere engagement bestaat bijna niet.


De beste bedrukte ijskrabber van Zintuig

Met de kou is het een van de ergste dingen: het ijs van je auto afkrabben. Met de seconde wordt de pijn in je vingers erger. Je handen voelen aan alsof ze elk moment afsterven en je je handen nooit meer zal kunnen gebruiken. Gelukkig biedt een absolute bestseller van Zintuig uitkomst. Zintuig biedt een plastic ijskrabber met een synthetisch schapenwollen handschoen. Hiermee geef je de gelukkige twee cadeautjes in één. Bijkomend voordeel is dat je de ijskrabbers bedrukken kan. Dit maakt het cadeautje drie keer zo leuk.


IJskrabbers bedrukken bij Zintuig

Bij Zintuig kan jij de ijskrabbers laten bedrukken, zodat je de mooiste en meest unieke opgaves creëert. Je kunt zelf de opdruk van de ijskrabbers kiezen en een opdrukmethode kiezen. Geef je een bedrukte ijskrabber aan een goede vriend van je? Kies dan een mooie foto uit. Gaat de bedrukte ijskrabber naar een zakelijke relatie? Ga dan voor het bedrijfslogo. Indien je alle gegevens nauwkeurig hebt doorgegeven, ontvang je binnen 2 dagen je bedrukte ijskrabbers. Voordat de sneeuwvlokjes vallen en het ijs over je autoramen trekt, heb jij de ijskrabbers al binnen!

Veel verschillende ijskrabbers bij Zintuig

Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen qua ijskrabbers. Er zijn ook vele verschillende kleuren ijskrabbers beschikbaar die je kunt schenken aan je relaties. Zo is er voor ieder wat wils en voor ieder budget een mooi bedrukt relatiegeschenk beschikbaar.
 
Het voordeel van een bedrukte ijskrabber is dat deze het gehele jaar door in de auto ligt en dus vaak bewust en onbewust gezien wordt. Wanneer je dus een bedrukte ijskrabber cadeau geeft zal je bedrijf altijd “on top off mind” blijven bij degene waarbij die in de auto ligt.
 
De verschillende soorten ijskrabbers: