• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB digitale fotolijstjes
USB digitale fotolijstjes

Digitale fotolijst

Geef uw relaties een leuke herinnering met een digitale fotolijst die u kunt bedrukken met uw bedrijfslogo. Deze fotolijstjes kunnen gemakkelijk meegenomen worden. U kunt hier al verschillende foto's op zetten, maar de ontvanger kan het fotobestand ook zelf uitbreiden met eigen foto's. Bekijk hieronder snel het aanbod digitale fotolijstjes en vindt het lijstje voor uw relaties. 

Producten

Digitale fotolijst of een digitale fotoframe bij Zintuig Relatiegeschenken

Een digitale fotolijst of fotoframe is het perfecte cadeau voor uw relaties! Het voordeel van het gebruik van een digitale fotolijst of digitale fotoframe is dat je het altijd kan meenemen en altijd en overal kan veranderen. Er ontstaat dus een enorm gebruiksgemak. Bestel uw digitale fotolijst of fotoframe snel bij Zintuig relatiegeschenken.


 

Digitale fotolijst of fotoframe bedrukken

Wilt u uw klanten een persoonlijk relatiegeschenk geven? Zo ja, dan moet u het eens overwegen om uw digitale fotolijst of fotoframe te bedrukken met een unieke tekst of bedrijfslogo. Zo maakt u uw relatiegeschenk nog persoonlijker en zult u zien dat uw klanten of relaties uw digitale fotolijst of fotoframe enorm zullen waarderen. Bedrukking is altijd mogelijk, maar geen verplichting. Het is dus ook mogelijk om uw digitale fotolijst en fotoframe onbedrukt te bestellen. Geen probleem gaan wij uit de weg. Zintuig laat uw wensen uitkomen!

 

Eenvoudig bestellen

Als u het perfecte digitale fotolijstje heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.