• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
**Gerecycled papier
**Gerecycled papier

Gerecycled papier

In de westerse wereld wordt veel papier gerecycled we hebben allemaal thuis een papierbak. Dit papier vormt een basis van gerecycled papier. Zo gebruiken wij minder nieuwe grondstoffen, is er minder afval, minder energie en waterverbruik. Veel van het papier wat wij gebruiken is FSC gecertificeerd.

En in tegenstelling tot het bruine hergebruikte papier is tegenwoordig het gerecyclede papier is net zo wit als sneeuw. Bovendien gebruiken wij bij het bedrukken van het papier niet-milieubelastende inkten. Een fijne bijkomstigheid.

Naast bedrukbare gerecycled papier, bedrukken wij ook bamboe relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje. Producten

GROEN IS NU

Niet meer uitstellen, niet meer afwachten. Groen is de toekomst? Nee, groen is nu! Want als we een groenere toekomst willen, moeten wij nu beginnen. Samen verduurzamen, of zoals wij het noemen ''Zintuig''. En wij maken het ook nog eens heel makkelijk, want al ons drukwerk is duurzaam. Van het briefpapier, de visitekaartjes en enveloppen, tot de op maat gemaakte dozen en roll-up banners. Duurzaam in iedere vezel. Dat is wat Zintuig is. En jij nu ook!

Stelt u zich eens voor hoe u uw klanten, medewerkers of zakelijke partners kunt verrassen met milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken gemaakt van gerecycled papier. Onze gerecyclede papier geschenken zijn niet zomaar cadeaus; ze zijn een uiting van uw toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

gerecycled papier relatiegeschenk 

Waarom zou u overwegen om onze gerecyclede papier relatiegeschenken te kiezen?

Onze geschenken worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled papier, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook een tweede leven geven aan materialen die anders als afval zouden worden beschouwd. Of het nu gaat om gepersonaliseerde gerecyclede notitieblokken, eco-vriendelijke schrijfwaren, herbruikbare papieren tassen of duurzame agenda's, onze collectie biedt diverse opties die duurzaamheid en bewust consumeren omarmen.

gerecyclede papier bedrukken 

Gerecyclede papier geschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook een uiting van uw milieubewuste waarden. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook een manier om de waardering voor duurzaam leven te delen en te vieren. Het personaliseren van deze geschenken met uw bedrijfslogo voegt een persoonlijke en bewuste touch toe.

gerecycled papier relatiegeschenken 

Kortom, onze gerecyclede papier relatiegeschenken zijn een groene keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel Hebben staan. Ze bieden een milieuvriendelijke en verantwoorde manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, medewerkers of partners, terwijl ze ook bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen.

Bedankt voor uw aandacht, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het selecteren van de perfecte gerecyclede papier relatiegeschenken die passen bij uw duurzame waarden en die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.