• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
EHBO sets
EHBO sets

EHBO-sets bedrukken bij Zintuig.nl!

Een slimme zet! Het is altijd een goed idee om jouw merk te associëren met zorg en veiligheid. Een EHBO-set is zo'n item dat iedereen wel kan gebruiken, al hoop je natuurlijk dat het niet nodig is.

Zend ons jouw logo, dan regelen wij kosteloos een digitaal voorbeeld voor je! Bij elk EHBO-product op onze site kun je jouw logo toevoegen en jouw specifieke wensen aangeven. Kies jouw favoriete EHBO-set en laat ons weten hoe je het wilt hebben.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

EHBO-sets personaliseren: Veiligheid eerst!

Heb jij al een EHBO-set in je onderneming? Zo'n set onderstreept hoe belangrijk jij de veiligheid en gezondheid van iedereen vindt - van je team tot je klanten. Het is een essentieel item dat eigenlijk overal aanwezig zou moeten zijn. Bovendien wordt een EHBO-set als relatiegeschenk steeds populairder. Het is een mooie manier om te laten zien dat je om anderen geeft. Tegenwoordig gaat men voor unieke geschenken die echt een verschil maken, zoals bedrukte EHBO-sets. Ontdek nu waarom het bedrukken van EHBO-sets zo'n slim idee is.

Maak je EHBO-sets uniek  

Iedereen waardeert een EHBO-set - ze zijn klein, handig en essentieel bij kleine ongelukjes. Door ze te personaliseren met jouw logo, blijft jouw bedrijf lang in de herinnering. Of je nu kiest voor tampondruk of transferdruk, een EHBO-set is vooral in de zorgsector een perfect promotioneel geschenk.

Welke EHBO-sets zijn er?  

Op Zintuig.nl vind je diverse EHBO-sets. Hier zijn twee favorieten:

Kleine EHBO-set  

Dit is een compacte set die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Compleet met een etui met daarin alles wat je nodig hebt voor snelle eerste hulp.

Moderne EHBO-set  

Een stijlvolle update van de klassieke EHBO-set. Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor uitgebreide eerste hulp, verpakt in een moderne, strakke vormgeving.

EHBO-sets met jouw touch  

Bij Zintuig.nl kun je zowel bedrukte als onbedrukte EHBO-sets bestellen. We bieden de beste prijs en met onze snelle service en jarenlange ervaring garanderen we bijna 100% tevredenheid. Dus of je nu een EHBO-set wilt personaliseren of advies nodig hebt, we staan voor je klaar.