• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Grote paraplus
Grote paraplus

Grote paraplus bedrukken met uw eigen ontwerp!

U kunt het ontwerp voor de paraplus helemaal zelf ontwerpen, u kunt zo creatief zijn als u zelf wil. Bij het aanleveren van uw ontwerp maken wij voor u een digitale drukproef. Deze drukproef wordt geheel op schaal en in kleur gemaakt zodat u precies kunt zien hoe uw ontwerp op de paraplu eruit komt te zien. Wij kunnen voor u goedkoop en in kleine oplages de paraplus bedrukken. De paraplus zijn altijd snel geleverd en bij een spoed bestelling is het bijna altijd mogelijk om sneller te leveren!

Producten

Grote bedrukte paraplus zijn een ideaal relatiegeschenk!

In elk seizoen van het jaar regent het wel eens hierdoor kan een paraplu het gehele jaar door gebruikt worden. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door een bedrukte paraplu te geven als relatiegeschenk aan al uw relaties. Door het geven van een bedrukte paraplu hebben uw relaties altijd een kwalitatief goede paraplu bij de hand en komen ze altijd droog aan bij hun bestemming. 

Door de paraplu te bedrukken valt u tijdens een regenbui altijd extra op tussen alle andere paraplus. Er zijn veel verschillende maten paraplus maar de grote paraplu is toch gegarandeerd een blikvanger!

 

Assortiment grote paraplus

In ons assortiment hebben wij verschillende kleuren en modellen grote paraplus. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan dat wij alleen maar paraplus van goede kwaliteit in ons assortiment hebben. De verschillende grote paraplus die wij voor u hebben geselecteerd zijn:

  • Grote stormparaplus
  • Grote golfparaplus
  • Jumboparaplus
  • Grote automatische paraplus

De paraplus hebben wij in verschillende prijsklassen waardoor u altijd wel een paraplu kunt vinden die in uw marketingbudget past. 

 

Grote paraplus laten bedrukken

Het laten bedrukken van paraplus is eigenlijk heel simpel, u hoeft alleen maar te zeggen wat u wilt laten bedrukken en wij zorgen ervoor dat het op de door u gekozen paraplu wordt bedrukt. U kunt de bedrukking geheel zelf ontwerpen. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken voor de grote paraplus zijn: 

  • Tampondruk
  • Zeefdruk
  • Transferduk

Door deze technieken te gebruiken weet u zeker dat uw ontwerp goed op de grote paraplu komt te staan. Deze druktechnieken zijn ook nog waterbestendig waardoor ze een regenbui goed overleven en uw relaties lang kunnen genieten van uw paraplu. Wij kunnen de grote paraplus goedkoop en in kleine oplages voor u bedrukken

 

Levertijd van de grote paraplu

De bedrukte paraplus kunnen wij snel voor u leveren. De levertijd van de bedrukte paraplu is tussen de 4 en 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. De levertijd van de onbedrukte paraplus is tussen de 1 en 3 werkdagen.