• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Grote paraplus
Grote paraplus

Bedruk grote paraplu's met jouw unieke ontwerp!

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de grote paraplu's wilt ontwerpen, wees zo creatief als je wilt! Lever jouw ontwerp aan en wij maken een digitale drukproef voor je. Deze drukproef wordt op schaal en in kleur gemaakt, zodat je precies ziet hoe het eindresultaat eruit zal zien. Wij kunnen de paraplu's voordelig en zelfs in kleine oplages voor je bedrukken, en ze worden altijd snel geleverd. Bij spoedbestellingen is versneld leveren bijna altijd mogelijk!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ideaal als relatiegeschenk: grote bedrukte paraplu's!

Een paraplu is het hele jaar door een onmisbaar item, omdat het altijd wel ergens regent. Speel als bedrijf in op deze constante behoefte door bedrukte paraplu's te geven als relatiegeschenk. Jouw relaties zullen altijd een hoogwaardige paraplu bij de hand hebben en droog blijven, waar ze ook heen gaan. Een bedrukte paraplu valt bovendien extra op tijdens een regenbui en garandeert zichtbaarheid tussen alle andere paraplu's. Grote paraplu's zijn door hun formaat echte blikvangers!

Ons assortiment grote paraplu's

Ons assortiment omvat diverse modellen en kleuren grote paraplu's van uitstekende kwaliteit. De geselecteerde modellen zijn:

  • Grote stormparaplu's
  • Grote golfparaplu's
  • Jumboparaplu's
  • Grote automatische paraplu's

Deze paraplu's zijn beschikbaar in verschillende prijscategorieën, waardoor er altijd een model is dat past binnen jouw marketingbudget.

Grote paraplu's laten bedrukken

Het bedrukken van grote paraplu's is eenvoudig: je bepaalt wat er bedrukt moet worden en wij zorgen dat het op jouw gekozen paraplu komt. Je kunt zelf het design voor de bedrukking ontwerpen. We gebruiken hiervoor veelgebruikte druktechnieken zoals tampondruk, zeefdruk en transferdruk, die allemaal waterbestendig zijn zodat ze elke regenbui overleven. Jouw relaties zullen lang plezier hebben van de bedrukte paraplu. We kunnen deze paraplu's voordelig en in kleine oplages bedrukken.

Levertijd van de grote paraplu

De bedrukte paraplu's kunnen we snel leveren: de levertijd na goedkeuring van de digitale drukproef is 4 tot 7 werkdagen. Onbedrukte paraplu's kunnen we binnen 1 tot 3 werkdagen leveren. Voor spoedbestellingen kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.