• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snoepjes - chocolade - mints
Snoepjes - chocolade - mints

Snoep bedrukken met je logo!

Wilt u uw relatie verassen met iets lekkers? Bij Zintuig.nl kunt u snoep bedrukken met uw logo of tekst. Overheerlijke snoep, chocolade, pepermuntjes of lollys! U vindt het hier allemaal. Snoep bedrukken met uw logo zodat u het kunt schenken aan uw relaties of in de snoep pot op kantoor. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vind de zoetigheid voor uw relaties.

Producten

Heerlijke relatiegeschenken, snoep bedrukken met uw logo!

Wilt u uw relatie verassen met iets lekkers? Bij Zintuig.nl kunt u snoep bedrukken met uw logo of tekst. Overheerlijke snoep, chocolade, pepermuntjes of lolly’s! U vindt het hier allemaal. Snoep bedrukken met uw logo zodat u het kunt schenken aan uw relaties of in de snoep pot op kantoor.


Blikken snoep bedrukken naar uw wens

Bij Zintuig.nl is het gemakkelijk om blikken snoep te bedrukken. U kunt uw logo in full colour bedrukken op de blikken met snoep. Er is een groot aanbod van verschillende snoepjes beschikbaar op Zintuig.nl, waaronder: mini scharnierblikken, clic-clac blikjes en easy-tin blikjes. Deze blikjes zijn meerdere keren bruikbaar, u kunt ze dus vervullen.


Emmers snoep bedrukken

Emmers met snoep bedrukken met uw logo voor de echte snoepers. Bij Zintuig.nl kunt u kiezen uit emmers en potten gevuld met snoep met uw logo of tekst. U kunt kiezen uit bakken met drop, emmers vol winegums en potten met lolly’s.


Koekjes en chocolade

Uiteraard zijn er ook lekkernijen verkrijgbaar voor bij de koffie. Zintuig heeft chocolade tabletten, mini stroopwafels en koffie koekjes die u ook kunt voorzien van uw logo of tekst.