• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Brillen - zonnebrillen - brillen hoesjes
Brillen - zonnebrillen - brillen hoesjes

zonnebrillen bedrukken

Met een zonnebril heeft u niet alleen een leuk, maar ook een handig geschenk in handen voor uw personeel en relaties. Een zonnebril ziet er namelijk niet alleen leuk uit met uw logo erop bedrukt, maar biedt uw ogen ook bescherming tegen de zon. Bekijk hieronder het aanbod zonnebrillen die volledig te bedrukken zijn aan de hand van uw wensen. 

Producten

Een zonnebril laten bedrukken als relatiegeschenk

Een zonnebril is eigenlijk een artikel dat het gehele jaar door wordt gedragen. In de zomer en lente is een zonnebril een goede bescherming tegen de zon. Maar ook tijdens de winter en de herfst is de zonnebril een veel gebruikt artikel, bijvoorbeeld op de autoweg met een laaghangende zon. Juist om deze reden is de zonnebril het ideale relatiegeschenk. De zonnebril is een ideaal geschenk voor al uw relaties maar ook perfect voor festivals of een bruiloft. 

 

Welke zonnebril is de juiste keuze?

Naast een goede bescherming tegen de zon is de zonnebril ook een modeaccessoire geworden voor de mensen. Daarom vind u bij ons altijd de laatste en nieuwste modellen. U kunt in elke prijscategorie zonnebrillen vinden. Zo hebben wij zonnebrillen vanaf €0,40 per stuk tot aan zonnebrillen van €28,00 per stuk. Natuurlijk wordt de prijs voor u alleen maar voordeliger. Wij werken namelijk met staffelkortingen. Dit betekent hoe meer zonnebrillen u afneemt hoe voordeliger het voor u wordt! De meeste zonnebrillen zijn in veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Voor speciale gelegenheden hebben wij ook een aantal leuke zonnebrillen die u goedkoop kunnen laten bedrukken. 

 

Soorten zonnebrillen die u kunt bedrukken

Wij hebben verschillende zonnebrillen in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Zo hebben wij:

U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het!

 

Zonnebrillen bedrukken

De zonnebrillen worden in de regel bedrukt op de zijkant van de pootjes, maar wij kunnen ook bepaalde zonnebrillen bedrukken op de glazen. De bedrukking op de glazen is een echte blikvanger voor de campagnes en beperkt het gezichtsveld ook niet. 

De brillen worden bedrukt door middel van tampondruk. Tampondruk is een drukmethode die op bijna elke ondergrond gebruikt kan worden. Door het gebruik van verschillende tamponvormen is het mogelijk om diverse vormen te drukken. Het is mogelijk om 1 of meerdere kleuren te bedrukken. Er bestaan tampondruk machines voor 1,2,3,4 en 5 kleuren bedrukkingen. Door deze manier van bedrukken kunt u uw bedrijfslogo in meerdere kleuren laten bedrukken. 

De opdrukruimte op de pootjes bij de meest voorkomende druktechniek is 7 x 65mm. 

De opdrukruimte op de glazen bij de meest voorkomende druktechniek is 2x53x42mm.


Klantvriendelijke bestelprocedure

U kunt op onze site snel uitrekenen wat een enkele bedrukte zonnebril u gaat kosten. Heeft u uw keus gemaakt, dan vindt u hier ook de mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen. Wij hebben daarvoor een klantvriendelijke procedure laten ontwikkelen, waardoor u waarschijnlijk weinig of geen moeite met het programma zult hebben. Maar we kunnen ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft of advies wilt hebben. Neem dan gerust contact met ons op voor u een definitieve keus maakt. 

 


Uw bestelling nemen we direct in behandeling en we garanderen u dan ook een snelle levering in Nederland en België


*************************************************************************************************

Uw eigen Oktoberfest glazen

*************************************************************************************************

Voordat u er erg in heeft is het alweer oktober. De tijd vliegt, dus moet u alvast bedenken hoe u in wilt spelen op het Oktoberfest. Het Oktoberfest is een perfecte tijd om uw bedrijf te promoten met bedrukte bierglazen en pullen. Dit zijn namelijk de klassieke Oktoberfest artikelen. Als u ooit wel is op het Oktoberfest in Duitsland of in uw eigen stad bent geweest zullen de bedrukte bierglazen en bierpullen uw zeker opgevallen zijn. Deze glazen en pullen zijn er niet alleen om het bier uit te drinken. Maar vormen ook een verzamelitem voor bezoekers en een waanzinnig promotieartikel voor uw bedrijf. 

 

Voor uw bedrijf kan het een goed idee zijn om mee te gaan met het Oktoberfest. U kunt dit doen door bedrukte bierglazen of pullen weg te geven, maar ook door mee te doen met het Oktoberfest. Het Oktoberfest is een groot jaarlijks volksfeest dat traditiegetrouw op de eerste zaterdag na 15 september begint, en eindigt op de eerste zondag van oktober. Het festival duurt gemiddeld 16 dagen en is een groot feest. Waarom zal u dit event niet gebruiken om uw eigen bedrijf te promoten. U kunt met uw bedrijf bijvoorbeeld een 16 dagen durende Oktoberfest uitverkoop houden waar u een bedrukt bierglas of bierpul geeft bij elke aankoop. Of u kunt voor uw vaste relaties een eigen Oktoberfest organiseren met uw eigen, bedrukte bierglazen, bierpullen of bedrukte zonnebrillen. U kunt dit Oktoberfest op meerdere manieren gebruiken, als u er maar voor zorgt dat de klanten er plezier aan beleven. 

 

Voordat u de bier glazen of pullen weggeeft aan uw klanten, moet u ze laten bedrukken met uw bedrijfslogo en als het mogelijk is de naam van de stad en het jaar. Als men namelijk een bierglas of pul krijgt in Duitsland staat dit altijd op het glas. Een bierpul die men krijgt tijden het Oktoberfest in München zal de volgende opdruk hebben. “Munich, Germany 2017”. Dit wordt op de glazen bedrukt voor de verzamelaars. Door deze stijl over te nemen in combinatie met uw bedrijfslogo, kunt u hetzelfde effect creëren als de bierglazen uit Duitsland. Door deze bierglazen valt u nog meer op met de promotie van uw bedrijf. 

 

Het Oktoberfest is een leuke en gezellig tijd van het jaar. Als u met uw bedrijf meedoet met het Oktoberfest in de vorm van een 16 daagse uitverkoop, bierglazen weggeven, of een eigen Oktoberfest, kunt u zeker oude klanten terugwinnen en nieuwe klanten aantrekken. Niemand kan een goede actie weerstaan en iedereen wilt een gratis artikel. Al helemaal als dit artikel een mooi bedrukt bierglas of bierpul is. Maak hier dus gebruik van en geef uw klanten en relaties een bierglas of bierpul die hun altijd zullen herinneren aan uw bedrijf. 

 

Op verschillende websites als Zintuig.nl of mokkenman.nl vindt u een groot aanbod aan bierglazen en pullen die u allemaal kunt laten bedrukken in de Oktoberfest stijlen. Hiermee zorgt u er zeker voor dat uw klanten en relaties een goede tijd beleven.