• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luxe caps
Luxe caps

Luxe caps en petten

Hier vindt u ons aanbod aan luxe caps en petten. Deze caps en petten gaan door hun hogere kwalieteit stof en en kleur voor een langere tijd mee. Hierdoor kunnen uw relaties nog langer genieten van de bedrukte petjes. Bekijk hieronder snel ons volledig aanbod. 

Producten

Luxe caps of luxe pet met logo bij Zintuig Relatiegeschenken

Luxe caps of luxe pet met logo vindt u bij Zintuig. Wij begrijpen het als u liever een pet wilt die langer dan één seizoen meegaat. In deze categorie staan petten met iets meer detail. Met detail bedoelen wij het kleurgebruik of de stof waarvan de pet gemaakt is, van een net iets betere kwaliteit is. Dat betekent natuurlijk niet dat u hiervoor meer geld betaalt. Wij houden rekening met uw wensen en hebben voor u de juiste selectie gemaakt! Zo zijn wij er zeker van dat u uw luxe caps of pet met logo kunt vinden bij relatiegeschenken Zintuig!

 

Persoonlijke relatiegeschenken

 

Zintuig is door jaren lange ervaring gespecialiseerd in relatiegeschenken. Alle luxe caps en petten kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u ze voorzien van uw logo of van een persoonlijke tekst. Door de bedrukking op de caps of petten kunt u het geschenk nog persoonlijker maken voor de ontvanger. Wilt u uw luxe caps of pet met logo liever niet bedrukken? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem en kunt u de caps en petten voordelig bestellen bij Zintuig.nl. Als u de perfecte cap of pet voor uw relaties heeft gevonden kunt u op de pagina eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 
21-04-2017