• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Trendy caps
Trendy caps

Trendy caps en petjes bij Zintuig.nl

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende petjes en caps in leuke en trendy kleuren. Deze petjes zijn net iets anders dan de standaard reclamepetjes. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat deze petjes en caps, voorzien van uw logo, net wat meer indruk maken op de ontvanger. Bekijk hieronder snel het aanbod en vindt de perfecte trendy cap voor uw bedrijfspromotie. 

 

Producten

Trendy caps bij Zintuig

Trendy caps! Zintuig en relatiegeschenken zijn net als twee handen op één buik. Heeft u geen zin meer in de standaard witte of zwarte kleuren voor een pet? Zintuig vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. De ene persoon neemt genoegen met een standaardkleur terwijl iemand anders misschien iets modebewuster is en liever een opvallende kleur wilt. Dit is bij Zintuig geen een probleem. In het assortiment trendy caps en petjes vindt u een overzicht aan verschillende soorten caps en petjes in uiteenlopende kleuren en designs. 

 

Caps bedrukken en bestellen

De verschillende caps en petjes bij Zintuig.nl kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zintuig luistert zorgvuldig naar uw wensen en zorgt ervoor dat die uitkomen. U kunt de verschillende artikelen zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Heeft u het perfecte petje of cap gevonden op de website, dan kunt u op de pagina eenvoudig de kosten berekenen voor het petje bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

24-04-2017

 

*****************************************************************************************************************

 

Trendy caps bij Zintuig

Trendy caps! Zintuig en relatiegeschenken zijn net als twee handen op één buik. Heeft u geen zin meer in de standaard witte of zwarte kleuren voor een pet? Zintuig vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. De ene persoon neemt genoegen met een standaardkleur terwijl iemand anders misschien iets modebewuster is en liever een opvallende kleur wilt. LET OP DIT IS GEEN PROBLEEM!

 

De klanten en Zintuig relatiegeschenken

Zintuig luistert zorgvuldig naar uw wens en zorgt er voor dat die wens uitkomt! Bedrukte of onbedrukte trendy caps koopt u bij Zintuig! Wij zorgen ervoor dat al uw wensen uitkomen. Gaat er iets tijdens het proces niet naar wens? Geen probleem, wij blijven het relatiegeschenk net zo lang aanpassen totdat alles naar wens is.