• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Krabbers voor de ijzige ruiten
Krabbers voor de ijzige ruiten

ijskrabbers voor de ijzige ruiten

Ben jij op zoek naar toffe ijskrabbers voor de kou? Dan kunnen wij jou helpen, een aantal producten die wij verkopen zijn ecologisch.

Als jij een logo erop wilt zetten is dat mogelijk. Wij zullen gratis een digitaal ontwerp voor jou maken naar wens. Naast onze toffe bedrukbare ijskrabbers, bieden wij ook leuke winterse relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje en laat jou idee aan ons weten. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ijskrabbers voor koude ruiten

Het uitdelen van ijskrabbers met je logo erop is een slimme en handige manier om je merk te laten zien, vooral als het buiten koud is. Deze simpele maar super belangrijke winterdingen zijn perfect om elke dag te laten zien hoe handig en zichtbaar je merk is.

Het grootste pluspunt van ijskrabbers weggeven is dat mensen ze de hele winter door vaak gebruiken. Dit betekent dat je merk elke ochtend te zien is, precies op het moment dat iemand zijn bevroren auto staat schoon te krabben.

Doordat mensen ze elke dag gebruiken, zijn ijskrabbers een topkeuze om ervoor te zorgen dat ze aan je merk denken. Je kunt ze makkelijk aanpassen met je logo, een leuke tekst of je contactinfo. En met allerlei kleuren en designs kun je ze helemaal passend maken bij wat je bedrijf uitstraalt.

Goedkope ijskrabbers

Omdat ze niet duur zijn, kun je ijskrabbers makkelijk in grote aantallen uitdelen. Perfect voor winterse evenementen, beurzen of als cadeautje tijdens de feestdagen.

Als je ijskrabbers met je logo geeft, laat je zien dat je echt om je klanten en medewerkers geeft. Het is een praktisch cadeau dat het leven in de winter makkelijker maakt. Zo komt je bedrijf over als attent en zorgzaam.

Wij zetten je altijd op de eerste plaats en we vinden het belangrijk om het contact met je persoonlijk en leuk te maken. Of je ons nu belt of een berichtje stuurt, we doen meer dan alleen je vragen beantwoorden. We zorgen voor een gezellig gesprek en een echte connectie.

Laat je ijskrabbers bedrukken

Aan de telefoon zitten we niet alleen klaar met info, maar ook om naar je te luisteren. Heb je een vraag, wil je advies of gewoon even kletsen, onze klantenservice staat voor je klaar. We snappen dat achter elke vraag iemand met een eigen verhaal zit, en we nemen de tijd om te zorgen dat je je begrepen en gewaardeerd voelt.

Onze chat is meer dan een tool, het is een kans om snel en direct met je te praten. Onze teamleden reageren meteen op wat je vraagt of zegt, of gewoon voor een gezellig praatje. Deze persoonlijke gesprekken maken onze service niet alleen handig, maar ook vriendelijk en menselijk.

Voor ons is klantvriendelijkheid geen strategie, maar iets wat we echt belangrijk vinden. We willen niet alleen helpen, maar ook zorgen voor een positieve ervaring die je bijblijft. Dus, of je nu hulp nodig hebt of gewoon wilt praten, we zijn er voor je met een glimlach, een luisterend oor en de beste service die we hebben.