• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Portemonnees
Portemonnees

Portemonnees bedrukken

Met een portemonnee voor je relaties heb je een origineel geschenk voor je relaties in handen. Bedrukt met je bedrijfslogo of een originele tekst kan deze portemonnee ervoor zorgen dat je relaties of klanten telkens aan je denken als zij hun portemonnee trekken. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod. 

Producten

Portefeuilles en portemonnees bedrukken als relatiegeschenk

Bent u opzoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw klanten en relaties? Portefeuilles en portemonnees zijn originele geschenken die u kunt geven aan uw klanten en relaties. Door het geven van bedrukte portefeuilles en portemonnees zorgt u ervoor dat uw klanten en relaties hun geld en passen op een veilige manier kunnen opbergen. Bovendien zorgt u ervoor dat u dagelijks meerdere keren gezien wordt. Bedenkt u zelf eens hoe vaak u per dag u uw portefeuilles of portemonnee pakt. Iedereen pakt wel een paar keer per dag zijn portemonnee, niet alleen om iets te betalen maar ook bijvoorbeeld om in de tas of in de broekzak te stoppen. Elke keer dat uw relatie of klant de bedrukte portemonnee in handen heeft wordt hij aan u herinnert.

De ruime keuze aan portefeuilles en portemonnees

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan portefeuilles en portemonnees. Alles in ons assortiment kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. De keuze is reuze zo hebben wij veel verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. In elke prijsklasse kunt u wel iets vinden dat bij uw bedrijf past. Ook hebben wij verschillende soorten portefeuilles en portemonnees die snel geleverd kunnen worden. In ons assortiment hebben wij:

 • Bankpashouders
 • Sleuteletuis
 • Ronde portemonnee
 • Geldclips
 • Polszakjes
 • Kaarthouders
 • Reisportefeuilles
 • Kinderportemonnees
 • Lederen portemonnees

Onbedrukte portefeuilles en portemonnees kunnen binnen 4 werkdagen al bij u worden geleverd. Als u de portefeuille of de portemonnees bedrukt wil hebben is de levertijd binnen 10 werkdagen na de goedkeuring van de digitale drukproef. Heeft u een strakke deadline? Wij kunnen bijna altijd wel sneller leveren, geef uw deadline aan ons door en dan proberen wij voor de planning aan te passen.

Het bedrukken van de portefeuilles en de portemonnees

 

Alle portefeuilles en portemonnees in ons assortiment kunt u laten bedrukken. De portefeuilles en portemonnees zijn in een enkele kleur en in meerdere kleuren te bedrukken. De druktechnieken van de portefeuilles en de portemonnees verschilt per materiaal. De meest voorkomende druktechnieken die gebruikt worden zijn Zeefdruk, Tampondruk en Transferdruk. Als u voor de het bedrukken wil weten hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien is dat ook mogelijk. Als u uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap bij ons inlevert kunnen wij voor u een digitale drukproef maken. Op deze digitale drukproef kunt u zien hoe het resultaat eruit komt te zien, u kunt zelfs nog eventuele wijzigingen doorgeven zodat wij dat kunnen aanpassen voor u. 

Portefeuilles en portemonnees zijn ook leuke relatiegeschenken!

Iets origineels? Portefeuilles en portemonnees zijn ook leuke relatiegeschenken! Geef de portefeuilles of portemonnees aan uw relaties of klanten en zorg ervoor dat zij hun geld niet meer kwijt raken! De portefeuilles en portemonnees zijn er in verschillende soorten en kleuren. Zo bestaan er zelfs portefeuilles die u om uw pols kunt vastmaken. Genoeg portefeuilles voor iedereen!

Portefeuilles en portemonnees bedrukken met uw logo of tekst?

Het assortiment van portemonnees en portefeuilles bestaat uit lederen creditcard mapjes, hals portemonnees, pols etuis, paspoortmapje, reis organizer, reis portemonnee, lederen portemonnee, oftewel te veel om op te noemen! Het bedrukken van uw portefeuilles is erg makkelijk. Stuur uw logo of opdruk naar Zintuig en wij maken vrijblijvend een drukproef voor u. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat u aan zo weinig mogelijk zaken hoeft te denken! Als u de perfecte portefeulle of portemonnee heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.