• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Outdoor - reizen - picknick
Outdoor - reizen - picknick

Unieke outdoor reisartikelen voor uw relaties

Geef uw relaties unieke reisartikelen, met deze artikelen kunt u ervoor zorgen dat uw klanten en relaties tijdens hun reis nog aan u denken. Ons grote aanbod loopt uiteen van waaiers tot een strandlaken. Bekijk hieronder snel het aanbod en bekijk de mogelijkheden qua bedrukking.

Producten

Unieke outdoor reisartikelen bedrukken met logo!

Op zoek naar leuke reisartikelen voor de vakantie van uw personeel, klanten en relaties? Bij Zintuig.nl vindt u een breed assortiment aan reisartikelen voor alle soort vakanties. Van sportieve survivalartikelen tot strandartikelen. Handige manier om uw bedrijf in het buitenland te promoten en een gepast relatiegeschenk voor in de zomer.

 

Avontuurlijke promotionele producten

U vindt hier niet alleen artikelen voor op vakantie, maar ook voor bijvoorbeeld voor een sportief bedrijfsuitje. Wilt u de sportieve kant in uw werknemers naar boven halen, of wilt u uw collega’s beïnvloeden iets sportiever te gaan leven? Wij hebben een breed assortiment aan sportieve reisartikelen. Voor sportieve uitstapjes en vakanties, maar ook om thuis te gebruiken!

 

Aan de vakantieganger is ook gedacht

Reis relatiegeschenken zullen altijd een positief beeld naar boven brengen. De associatie met een reis is fijn en in de vorm van een geschenk zal het nog positiever uitpakken. Reisartikelen voor de zonvakantie zijn er natuurlijk ook. Denk aan strandartikelen en opblaasartikelen zoals strandtassen, strandkussens, strandballen en luchtbedden. Dit soort reisartikelen zijn ideale geschenken die uw bedrijf op de meest uiteenlopende plaatsen promoten.

 

Bedrukken en bestellen

De verschillende artikelen op Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Met de bedrukking kunt u ervoor zorgen dat uw relaties telkens aan u blijven denken op hun reis of vakantie. Heeft u op de website het perfecte artikel voor uw klanten en relaties gevonden? Dan kunt u op de pagina direct bereken wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de artikelen bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.