• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fleece kleding
Fleece kleding

Fleece kleding bedrukken of borduren

Bent je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan is bedrukte Fleece de perfecte oplossing. Fleece geeft een lekker warme en zachte touche mee aan de boodschap, die je je relatie wil mee geven. Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende fleece truien, jassen, dekens etc etc die je kan laten bedrukken of borduren  aan de hand van jouw wensen.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontdek bedrukte fleece kleding voor elke gelegenheid

Zoek je naar comfortabele en warme kleding opties voor je team of als promotiemateriaal? Kies dan voor onze bedrukte fleece kleding. Perfect voor kille dagen en altijd stijlvol dankzij de vele personalisatiemogelijkheden.

Maak het uniek met gepersonaliseerde fleece jassen

Wil je jouw team of klanten iets bijzonders bieden? Onze gepersonaliseerde fleece jassen zijn niet alleen warm en comfortabel, maar ook een uitstekende keuze om jouw merk uit te dragen. Perfect voor bedrijfskleding of als relatiegeschenk.

Laat jouw merk stralen met fleece kleding met logo

Laat fleece truien en vesten bedrukken met jouw logo en zorg dat je merk opvalt. Of het nu gaat om werkkleding of sportkleding, met een logo vergroot je de herkenbaarheid en professionaliteit van jouw organisatie.

Promoot je merk met custom fleece kleding

Ben je op zoek naar effectieve promotionele kleding? Onze custom fleece kleding is ideaal voor evenementen, beurzen en als merchandising. Kies uit een breed scala aan kleuren en stijlen om perfect aan te sluiten bij jouw branding.

Veelzijdige opties met bedrukte fleece vesten

Onze bedrukte fleece vesten zijn veelzijdig en ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Bied ze aan jouw medewerkers aan voor een uniforme uitstraling of gebruik ze als praktisch en warm relatiegeschenk.

Sport en comfort gaan samen met sport fleece bedrukken

Speciaal voor de sportieve sector bieden wij sport fleece aan die je kunt laten bedrukken met sportteam logo's of sponsornamen. Deze fleeces zijn ontworpen om warmte te bieden zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Geniet van het comfort van bedrukte fleece dekens

Naast kleding bieden wij ook bedrukte fleece dekens in ons assortiment. Ideaal voor een gezellige avond op de bank of als extra touch voor jouw gastvrijheid in de horeca of bij evenementen.