• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fleece kleding
Fleece kleding

Fleece kleding bedrukken of borduren

Bent je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan is bedrukte Fleece de perfecte oplossing. Fleece geeft een lekker warme en zachte touche mee aan de boodschap, die je je relatie wil mee geven. Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende fleece truien, jassen, dekens etc etc die je kan laten bedrukken of borduren  aan de hand van jouw wensen.

Producten

Fleece kleding, zoals jassen en truien bedrukken!

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan is bedrukte Fleece kleding de perfecte oplossing. Een Fleece trui geeft een lekker warme en zachte touche mee aan de boodschap, die u, uw relatie wil mee geven. Een Fleece trui of jas  is een geschenk dat veelvuldig wordt gebruikt. Zo krijgt uw relatiegeschenk ook nog eens een zeer persoonlijke touche.

Fleece laten bedrukken, lekker warm!

 

Fleece is het Engelse woord voor vacht, en wijst op het vachtachtige uiterlijk van de stof. Fleece wordt ook wel "polar fleece", "velo wool", "vega wool" of "polar wool" genoemd. Het is een synthetische stof (polyester) die sterk isoleert. Dit wordt bereikt door zeer los te breien met getextureerde garens en het gebreide doek dan te wassen, waardoor het sterk krimpt, en het vervolgens aan een of twee zijden te ruwen en te scheren, waardoor het het uiterlijk krijgt van lamsvacht. Fleece is populair als materiaal voor vesten en truien. Hoewel ze warm zijn om te dragen, zijn ze niet winddicht. Dit kan opgelost worden door een ademend maar winddicht membraan tussen twee lagen fleece te verlijmen; dit materiaal wordt onder andere onder de naam Windstopper in de handel gebracht..

 

 

Een Fleece trui, vest of jas is het perfecte relatiegeschenk

 

Een Fleece deken trui of fleece jas is dan ook een ideaal relatiegeschenk om mee te geven aan uw klanten. Bij Fleece denkt men aan warmte en persoonlijkheid. Precies de boodschap die u, uw klant wil mee geven waardoor er een fijne en warme band is tussen beide partijen. Door Fleece te laten bedrukken kunt u ook nog eens een persoonlijke boodschap meegeven. U kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfslogo op de Fleece te laten bedrukken. U heeft zelf de mogelijkheid om deze te leveren, maar deze kan ook voor u ontworpen worden. Het drukproces bij Zintuig zit dan ook eenvoudig in elkaar, waardoor u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Een Fleece deken laten bedrukken is dan ook snel geregeld. Relatiegeschenk Fleece deken is dan ook snel en eenvoudig online te bestellen op >>>  Fleece dekens bestellen <<<