• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Non-woven draagtassen
Non-woven draagtassen

Non-woven draagtassen bedrukken

Op een goedkope manier uw tassen bedrukken? Dan is het voor u handig om te kijken naar non-woven tassen. U kunt deze tassen heel goedkoop laten bedrukken. Deze non-woven draagtassen kunt u met uw eigen bedrukking ontwerpen en zijn het hele jaar door de ideale reclamedragers.

En we maken ook nog een gratis opdruk voorbeeld van je bedrukte tas, selecteer een tas, upload je logo en wij doen de rest!

Producten

Laat goedkoop uw non-woven draagtas professioneel bedrukken bij Zintuig.nl!

De draagtas is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bijna iedereen op straat loopt met een draagtas. Deze tassen zijn makkelijk worden opgeborgen en worden voor veel verschillende dingen gebruikt. Zoals bijvoorbeeld boodschappen, het dragen van boeken, mee te nemen om lekker een dagje te winkelen. Waarom zou u als bedrijf deze kans overslaan om gezien te worden. Geef uw relaties een bedrukte non-woven draagtas. Dit is namelijk een zeer goedkope tas om te bedrukken. Hiermee geeft u uw relaties niet alleen iets waar ze echt iets aan hebben maar ook een prodcut waarmee uw bedrijf veel wordt gezien. 
 

Ons assortiment non woven draagtassen om goedkoop te bedrukken
Al onze goedkope non woven draagtassen zijn van hoge kwaliteit en zijn in veel verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. De keuze aan non woven draagtassen is groot. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste draagtas voor uw relaties. Daarbij zijn non-woven draagtassen ecologisch en duurzaam ontwikkeld. Naast dat de tas goedkoop is, doet u er dus ook een goede zaak mee voor de natuur. Het ideale groene relatiegeschenk is dan ook de goedkope non-woven tas bedrukt met uw logo!


Uw non-woven draagtas goedkoop laten bedrukken

U kunt de non-woven draagtassen geheel naar uw wensen laten ontwerpen. De druktechniek die wij gebruiken is afhankelijk van de ondergrond van de draagtas, uw logo en uw wensen. De meest voorkomende druktechniek die wij gebruiken bij de non woven draagtassen zijn; Zeefdruk en Transferdruk. Beide druktechnieken zijn volledig watervast waardoor uw logo of slogan ook goed door de regenbuien heen komen. De meest voorkomende opdrukruimte is 130 x 100 mm.