• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bierglazen
Bierglazen

Bierglazen bedrukken

Geef je relaties of personeel een bieglas met je bedrijfslogo erop. Bierglazen worden regelmatig gebruikt en vormen hierdoor een uitstekend geschenk. Telkens als het bierglas gebruikt wordt, zal de gebruiker herinnerd worden aan jouw bedrijf. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod aan bierglazen die bedrukt kunnen worden met je eigen logo!

Producten

Bierglazen en bierpullen bedrukken als relatiegeschenk!

Voor bierglazen en bierpullen met een persoonlijke boodschap bent u bij Zintuig aan het juiste adres. In deze relatiegeschenken categorie is de keuze groot. Door het grote aanbod in verschillende materialen en afmetingen is het vinden van wat u zoekt een ´fluitje´ van een cent. Bierglazen bedrukken is een uitstekende toevoeging aan uw onderneming. Een bedrukt bierglas of bierpul is een fantastisch relatiegeschenk!


Bierpullen of een bierglas op maat gemaakt!

Zintuig levert zowel bedrukte als onbedrukte bierglazen en bierpullen. Uw logo of tekst blijft goed op het bierglas zitten. Stelt u zich het volgende voor na het bierpullen bedrukken. Uw hele bedrijf zit op de vrijdagmiddag borrel een biertje te drinken uit uw bedrukte bierglazen. Het relatiegeschenk is ook geschikt voor uw relaties. Zo biedt een bierglas u meerdere voordelen. Een bierglas of bierpul is altijd welkom! Kijk bij de afbeeldingen, er zit voor iedereen wat tussen.