• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zaklampen bedrukken
Zaklampen bedrukken

Zaklampen bedrukken?

In elke huishouden is er wel een zaklamp te vinden. Een bedrukte zaklamp is dus een uitstekend geschenk voor uw relaties. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Zaklampen online bestellen en bedrukken bij Zintuig

Een bedrijf is altijd jarenlang bezig met het zoeken naar de ideale manier voor het promoten van haar bedrijf. Hier gaat men altijd weer op zoek naar een originele en (soms ook) grappige manier om de aandacht van het publiek naar zich toe te roepen. Naamsbekendheid is hierbij een streven omdat u wilt dat men uw bedrijf herkent bij het horen van uw naam of zien van uw logo. Een zaklamp kan hierbij helpen, het gaat bij een zaklamp namelijk wel om origineel geschenk. Tegenwoordig zijn er veel verschillen lampjes die u online kunt laten bedrukken. Hierbij moet u denken aan sleutelhangers, knijpkatten en zaklantaarns.

Zaklamp online laten bedrukken

Een zaklamp kunt u heel gemakkelijk online laten bedrukken bij Zintuig. Zintuig is namelijk een online groothandel in promotionele artikelen. Dit betekent dat wij geen fysieke winkel hebben maar alles via het internet en de mail afhandelen. Wilt u toch een voorbeeldexemplaar ontvangen van de zaklamp? Dat kan, u kunt bij Zintuig heel gemakkelijk een sample aanvragen zodat u toch kunt zien hoe de zaklamp eruit ziet. Zo weet u ook hoe uw zaklamp eruit ziet en wat de kwaliteit van deze zaklantaarn is.  

Zaklamp goedkoop bedrukken

Doordat Zintuig geen fysieke winkel heeft kunnen wij u een beste deal garantie geven. Dit komt omdat wij alleen een magazijn en een drukkerij nodig hebben voor uw zaklampen. Zo kunnen wij u de zaklamp heel goedkoop aanbieden en kunt u deze ook goedkoop bestellen. Mocht u toch twijfelen over de prijs dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij aanvraag van deze offerte zit u nog helemaal nergens aan vast en kunt u de prijs voor het bedrukken van een zaklamp vergelijken met andere leveranciers. Mocht u daarna een leverancier vinden die de zaklamp goedkoper aan kan bieden, laat ons dit dan weten dan kunnen wij soms u nog een scherpere aanbieding doen, mits dit voor ons ook nog gunstig is.  

Meer weten over het bestellen van de zaklamp? 

Wilt u meer informatie over het bedrukken van de zaklamp? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen: 

  • Mail: sales@zintuig.nl
  • Tel: +31(0)35-6956000
  • Chat: Zopimchat op onze website