• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Prodir pennen, exclusief design
Prodir pennen, exclusief design

PRODIR schrijfwaar, PRODIR pennen bedrukken is een keuze voor kwaliteit.

Prodir pennen zijn de betere reclame pennen. Zwitserse kwaliteit in alles! Opdruk, afwerking, keuzes! Bedrukte Prodir pennen worden uitsluitend gedrukt en gemaakt in Zwitserland en via Zintuig.nl aangeboden. De meest bekende modellen voor bedrukte Prodir pennen: Prodir DS1  -   Prodir DS3 

Producten

Prodir pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen worden dagelijks bedrukt. Als bedrijf is het ook een goed visitekaartje als u een bedrukte pen meegeeft aan uw klant. Dit heeft verscheidenen redenen maar niet allemaal zijn van kracht bij elke pen. De redenen voor het bedrukken van een pen kan zijn: 

  1. Herkenbaarheid van merk
  2. Herinnering van uw merk bij de klant (positioneren)
  3. Meegeven met een actie of product van een pen

Reden 1 en 3 behaald u met het bedrukken van elke pen. Hiervoor zijn reclamepennen al voldoende. Wanneer u echter uw merk wilt positioneren bij de klant zult u met een betere pen moeten komen dan een reclamepen. Een pen die wel helpt bij het positioneren bij uw klant is de bedrukte Prodir pen. Dit heeft verschillende redenen

Een prodir pen bedrukken om uw merk te positioneren

Veel bedrijven laten een pen bedrukken. Dit doen ze zodat iedereen een keer in aanraking komt met hun merk. Deze tactiek werkt ook wel maar veel bedrijven vergeten dat bijna elk bedijf wel een bedrukte pen heeft. Als u een pen wilt bedrukken om uw merk te positioneren zult u dus met een goed pen moeten komen. Een Prodir pen helpt bij het positioneren van uw merk om de volgende redenen:

  • De pen schrijft lekker
  • De pen heeft subtiel ruimte voor uw bedrukking
  • De Prodir pen is van een goede kwaliteit
  • Een Prodir pen zit er goed uit

Als u uw merk wilt positioneren met behulp van een bedrukte pen zult u ervoor moeten zorgen dat deze pen veel wordt gebruikt. De bovenstaande redenen geven aan dat een bedrukte Prodir pen veel wordt gebruikt. 

Allereerst is het fijn als een pen lekker schrijft, wanneer mensen de pen lekker vinden schrijven zullen ze de Prodir pen veel gebruiken en daarom ook uw merk vaak langs zien komen.

Ten tweede heeft Prodir een policy wat betreft de bedrukking. Wat veelvuldig wordt gebruikt bij reclamepennen is het volledig bedrukken van de pen. Dit kan chaotisch overkomen en kan alleen maar in uw nadeel werken. Als u een Prodir pen laat bedrukken dan zal heel subtiel worden bedrukt en zal de pen inspelen op het onderbewust zijn van de klant, dit is een keyword in positioneren. 

Ten derde is uw bedrukte Prodir pen van een goede kwaliteit, die garantie heeft u. Hierdoor kan de pen vaak gebruikt worden en zorgt daardoor voor langdurige reclame. 

Als laatste ziet de Prodir pen, niet geheel onbelangrijk, er goed uit. Dit zorgt ervoor dat men sneller een Prodir pen pakt boven een reclamepen. 


Een bedrukte Prodir pen vergelijken

Oké, u bent over en wilt graag een Prodir pen laten bedrukken. Nu bent u nog op zoek waar u een Prodir pen goedkoop kunt laten bedrukken. Bij Zintuig snappen wij dit volkomen en daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat wanneer u bij ons een prijs aanvraagt voor het bedrukken of kopen van Prodir pennen u nergens aan vast zit. U kunt dan nog steeds overstappen naar een ander bedrijf. Hierdoor kunt u de juiste leverancier vinden voor uw bedrukte Prodir pennen. Mocht u ergens toch een goedkopere drukkerij vinden voor uw Prodir pennen, dan zouden wij dit graag willen weten zodat wij u als nog de beste prijs kunnen aanbieden. 

Meer weten over de verschillende modellen Prodir pennen?

Bekijk de info van de Prodir ds2, de geweldige ds3, de ds1 etc.