• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Electronica artikelen *
Electronica artikelen *

Groene elektronica geschenken voor uw relaties

Wil jij goed bezig zijn voor het milieu en toch vette electronic gebruiken in je marketing of als relatiegeschenk voor je relaties, check dan deze collectie duurzame electronica. Wij bieden ook bedrukte zonne energie gadgets aan. Neem gerust een kijkje. Producten

Groene elektronische relatiegeschenken

Hoe kunt u nou beter uw eco vriendelijk bedrijfsimago uitstralen dan met groene, eco vriendelijke relatiegeschenken? Het aanbod in groene elektronica geschenken is de laatste jaren sterk toegenomen. Denk bijvoorbeeld aan een klok die volledig werkt op waterenergie, of een zaklamp die opgeladen wordt doormiddel van beweging.

 

Groene elektronica bedrukken

Om er voor te zorgen dat mensen ook aan uw bedrijf denken bij het gebruik van deze energie zuinige producten, kunt u ze voorzien van uw logo. De producten kunnen op verschillende manieren voorzien worden van uw logo. zo kan er gebruik worden gemaakt van een tampondruk, of een full colour bedrukking. Dit zorgt ervoor dat uw logo nog beter overkomt bij de ontvanger.


Eenvoudig bestellen

Uw eco- relatiegeschenken kunnen eenvoudig besteld worden op de website van Zintuig.nl. Op de website kunt u de kosten berekenen voor uw groene elektronica met of zonder bedrukking, vervolgens kunt u de bestelling plaatsen via de website. Als u vragen heeft, of advies verlangt kunt u gerust contact opnemen. 

Groene electronische relatiegeschenken

Groene electronische relatiegeschenken kopen? Denk aan autoladers op zonne-energie, dynamo zaklampen en rekenmachines op waterkracht. Deze groene electronica zijn ideaal voor de 'groene' consument.


Ons eco-electronica assortiment is divers en uitgebreid. Bekijk ons assortiment groene relatiegeschenken en bestel uw eco gadget direct online.