• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waaiers bedrukken
Waaiers bedrukken

Waaiers bedrukken voor elke gelegenheid

Zoek je een uniek en praktisch geschenk of promotieartikel? Bij Zintuig.nl kun je waaiers laten bedrukken met jouw logo, tekst of ontwerp. Of het nu gaat om een evenement, festival, bruiloft, of als giveaway, een gepersonaliseerde waaier is altijd een welkom en verfrissend cadeau.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Gepersonaliseerde waaiers, een uniek cadeau en blijvende herinnering

Een waaier met eigen tekst of logo is niet alleen praktisch tijdens warme dagen, maar dient ook als een stijlvolle herinnering aan een speciale gebeurtenis. Of je nu kiest voor een elegante, simpele uitvoering of een kleurrijke, opvallende waaier, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt. Maak je bruiloft nog memorabeler met een bedrukte waaier. Perfect voor ceremonies of feesten in de buitenlucht, bieden ze niet alleen verkoeling aan je gasten, maar fungeren ze ook als een blijvende herinnering aan jouw speciale dag.

Festival waaiers bedrukken, ook in kleine oplage

Festivals en outdoor evenementen zijn de perfecte gelegenheid om jouw merk te promoten met een bedrukte waaier. Kies uit een breed scala aan stijlen en kleuren om een waaier te creëren die echt opvalt. Zelfs als je maar een paar waaiers nodig hebt, staan we voor je klaar. Waaiers bedrukken in een kleine oplage biedt een flexibele oplossing voor kleinere evenementen of als je simpelweg een beperkt aantal unieke geschenken wilt aanbieden.


Goedkope waaiers, maximale impact

Je hoeft niet diep in de buidel te tasten om een impactvolle marketingboodschap te verspreiden. Onze selectie goedkope waaiers biedt een betaalbare manier om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl. Waaiers zijn er in veel verschillende kleuren en maten. De waaiers hebben een afmeting die varieert van 19cm tot 27cm. Ze zijn in alle kleuren leverbaar en kunnen fullcolour worden bedrukt. Wij hebben waaiers met:

  • Opdruk op het doek
  • Een mooie sierlijke handgreep
  • Houten handgrepen in veel verschillende kleuren
  • Een grote houten handgreep
  • Waaiers met een semitransparant oppervlak
  • Bedrukken van de Spaanse waaiers
 

Waaiers bedrukt met zeefdruk

De waaiers worden bedrukt door middel van zeefdruk. Zeefdruk is een oude techniek en is volledig waterbestendig en bestand tegen UV-licht hierdoor blijft het lang en mooi op de waaiers zitten. Door deze druktechniek te gebruiken kunnen wij jouw waaiers goedkoop bedrukken. Wij kunnen de waaiers fullcolour bedrukken. Dit geeft mooie en kleurrijke waaiers voor jouw relaties. De opdrukruimte bij de meest voorkomende druktechniek is het gehele doek van de waaier. Hierdoor zal je logo altijd goed en duidelijk zichtbaar zijn. 
 
Het bepalen van de bedrukking op de waaier is geheel aan jou. Dit kan enkel een bedrijfsnaam en logo zijn maar ook een fullcolour afbeelding. 
 
 
Bij Zintuig.nl begrijpen we het belang van kwaliteit, service en flexibiliteit. Of je nu interesse hebt in waaiers bedrukken voor een bruiloft, festival, bedrijfsevenement of als een persoonlijk cadeau, wij helpen je graag om de perfecte oplossing te vinden. Neem contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden!